Kur yjet të ndihmojnë të bësh karrierë

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Themelues
Duhet të mendojmë për punën: si ndikon astrologjia në karrierën tonë të ardhme.
Ja cilat janë pyetjet që bëhen më shpesh lidhur me karrierën e të 12 shenjave të zodiakut:
Cilat janë shenjat më të favorizuara në karrierë?
Cilat janë shenjat më të favorizuara për një intervistë pune?
Cili është kolegu apo shefi më i mirë në punë?
Përgjigjet i kemi marrë duke iu referuar astrologjisë.
Le t’ia nisim nga pyetja e parë. Luani është shenja më e favorizuar për të bërë karrierë. Ai është një shenjë e destinuar për të qenë lider. Të lindurit e kësaj shenje kanë një vetëbesim të madh dhe njëkohësisht dinë t’i zgjedhin mirë bashkëpunëtorët.
Por kujdes kur doni të ngrini në detyrë një Luan.
Nëse kompania juaj është e fuqishme, atëherë mos ngurroni që drejtimin e saj t’ia lini në dorë një Luani, i cili ka për ta zhvilluar dhe fuqizuar edhe më shumë.
Në të kundërt, nëse kompania është në momente jo shumë të favorshme, një luan rrezikon ta fundosë krejt për shkak të impulsivitetit të tij dhe vendimeve të nxituara.
Luani dhe shenjat e tjera të zjarrit (ku bëjnë pjesë Dashi dhe Shigjetari), rekomandohen veçanërisht në nismat e marra për projekte të reja. Pastaj do të jenë të tjerët që do t’i konkretizojnë planet. Sidoqoftë, çdo lider ka nevojë për mbështetjen e të tjerëve.
Në këto raste këshillohet që të mbani afër persona të shenjës së Demit. Të lindurit e kësaj shenje janë kolegët më të mirë në punë, sepse janë konkretë dhe të besueshëm.
Sidoqoftë, bëhet fjalë për persona që e kanë një vend pune.
Por si i bëhet në ato raste kur dikush kërkon punë? Sipas astrologjisë, edhe këtu favorizohen shenja të veçanta të zodiakut.
Shenjat e ajrit (Binjakët, Ujori) e sidomos Peshorja, janë personat më të aftë për të fituar një intervistë pune. Falë intuitës, arrijnë të kuptojnë se çfarë kërkohet për një vend të veçantë pune, prandaj shndërrohen në kandidatët idealë.
Duke u përshtatur me çdo situatë, të aftë në marrjen dhe dhënien e sinjaleve të duhura, nuk e kanë aspak problem për të gjetur punë.
Megjithatë, nuk janë personat idealë për të ndërmarrë projekte. Nëse nuk mbështeten nga kolegë që u përkasin shenjave të tokës (veç Demit, Bricjapit dhe Virgjëreshës), mund të çojnë dëm energjitë.
Për sa u takon shenjave të ujit, për këto shenja gjithçka varet nga cilët persona intervistohen.
Një takim i fortë pune konsiderohet ai mes të lindurve në shenjën e Luanit dhe të lindurve në shenjën e Peshqve. Megjithë rrezikun për të mos e fituar këtë vend pune bash prej këtyre përplasjeve, Peshqit e pranojnë, por me një pagë mjerane, sepse nuk duan të rrezikojnë shumë.
Por kur shenjat e ujit bëjnë karrierë, mund të bëhen drejtues të shkëlqyer në sektorin e burimeve njerëzore. Një alternativë tjetër mund të jenë aktivitetet sociale, ndoshta sepse duke mos qenë shumë produktivë, kënaqen me dëshirën për të ndihmuar të tjerët.
Por sa të vërteta janë të gjitha këto?

RJeta
 
Top