Kulla e Pizës_(Torre di Pisa)

Lauri

Anunnak
Kulla e Pizës është propozuar si një nga 7 mrekullitë e botës moderne! Kjo kullë është ndertuar vetem per te mbajtur kumonat e e Katedrales së S. Maria ne Duomo me 55.86 metra lartësi ne 8 kate.
Ne 294 shkallet e kulles shohim konsumimin e tyre nga vizitatoret e 750 viteve te shkuara tashme :)
Ndertimi u nderpre kur punimet ishin ne katin e trete pas nje levizje te struktures se themeleve dhe rifilluan punimet pas 100 viteve duke ndertuar ne drejtim te kundert te nivelit per te riparuar pendencen e humbur ne fillim.
Dhe ja, une po kontriboj sadopak qe te mos prishim ate qe kemi ndertuar me pare....dhe se me gabime fillestare.:).
By Lauri anunnak :)
FB_IMG_1595445594761.jpg
FB_IMG_1595445582966.jpg
FB_IMG_1595445586883.jpg
FB_IMG_1595445591221.jpg
FB_IMG_1595445578346.jpg
FB_IMG_1595445570285.jpg
FB_IMG_1595445574053.jpg
FB_IMG_1595445564676.jpg
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Kam qen vetem nje here dhe prap si prap nuk hypa.
Kisha cunin e vogel dhe sme lan ?
 

Lauri

Anunnak
Atehere ka qene ne rastauro. Ka pak qe e kane bere te mundur hapjen per publikun
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Atehere ka qene ne rastauro. Ka pak qe e kane bere te mundur hapjen per publikun
3 vjet perpara thu?
Edhe mundet por gjithsesi mund te ngjiteshe njesoj...
Nuk mbaj fort mend sepse pervec vapes, sme lenin as te tjeret rehat sepse 'pertoj, ikim, vap bla bla bla'
Por do vi prap sepse du te hyp Eren ?
 

Lauri

Anunnak
3 vjet perpara thu?
Edhe mundet por gjithsesi mund te ngjiteshe njesoj...
Nuk mbaj fort mend sepse pervec vapes, sme lenin as te tjeret rehat sepse 'pertoj, ikim, vap bla bla bla'
Por do vi prap sepse du te hyp Eren ?
Hajde hajde. Biglietti 18 euro a testa :)
Esperienza nuova :)
 

Lauri

Anunnak
Qënkën dy tema 🤷

 

Lauri

Anunnak
💕💛💕💛💕
IMG_20220125_092056.jpg
 

Lauri

Anunnak
💕💛💕💛💕
IMG_20221115_132125.jpg
 
Top