Kujtime që ju bëjnë për të qeshur

E**A**

Antarë i Respektuar
Deri në klasë të 8 me 10-ta... Në gjimnaz filloi disheza si ndodh me shumë të tjerë.

Në vit të parë, simestrin e parë mësuese anglishte kisha atë me të cilën bëja mësime private me ato metodat Essential, shkonim ke shtëpia e saj 3 vajza dhe unë e bënim mësim ke dhoma e saj e gjumit 😁 Mëuesja pak javë pasi filloi gjimnazi u nis për në USA me familjen, i doli llotaria Amerikane.

Pas saj, vinin zëvendësuese dhe ndrroheshin herë pas here.

Një ditë pasi vjen zëvendësuesja e re më vjen një ide. Ulem ke banka e parë para se të fillonte ora e anglishtes, banka e parë pranë murit ishte ngjitur me tavolinën e mësueses, regjistri qëndronte hapur sepse e linin hapur pasi bënin apelin. Kur mësuesja lëviz nëpër rrjeshtat e klasës duke folur, zgjatem dhe vendos 4 10-ta, mbrapsht, 2 për dy shokë dhe 1 për 1 shoqe, një për veten. I vendos ke datat e kaluara, sikur i kishte vendosur mësuesja e mëparshme.

Pas disa ditçsh e javëve e mësuan edhe të tjerët dhe më kërkonin t'u vija ndonjë 10-të.

Fillova t'u mar nga 100 lekë të reja 😁

Nga fund i semestrit një ditë na thërret nëndrejtoresha, ajo na jepte edhe infromatikë. Kërkon shpjegime për 4 10-tat e fundit.
Zëvendësuesja e fundit që më vonë u bë edhe mësuese e përhershme kishte vënë re që diçka nuk shkonte dhe e kishte ngritur si problem.

Nëndrejtoresha fliste dhe shikonte nga këta, sepse unë isha nxënës i mirë edhe në orën e saj edhe në lëndë të tjera (akoma nuk kisha filluar neglizhencën totale), ata të tre nuk flisnin por shikonin nga unë, flit ajo duke ju drejtuar atyre, hesht ata duke parë nga unë.

I them i kam vënë unë.

Ti?! Pse?! Si?! (gjithë habi)

I shpjegoj si e kam bërë dhe i them që thjesht doja të ndihmoja shokët e klasës 😁
Në orët e anglishtes gjatë atij semestri zysha e re dhe nëndrejtoresha kishin numëruar 72 10-ta "shtremaluqe" 😁
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Deri në klasë të 8 me 10-ta... Në gjimnaz filloi disheza si ndodh me shumë të tjerë.

Në vit të parë, simestrin e parë mësuese anglishte kisha atë me të cilën bëja mësime private me ato metodat Essential, shkonim ke shtëpia e saj 3 vajza dhe unë e bënim mësim ke dhoma e saj e gjumit 😁 Mëuesja pak javë pasi filloi gjimnazi u nis për në USA me familjen, i doli llotaria Amerikane.

Pas saj, vinin zëvendësuese dhe ndrroheshin herë pas here.

Një ditë pasi vjen zëvendësuesja e re më vjen një ide. Ulem ke banka e parë para se të fillonte ora e anglishtes, banka e parë pranë murit ishte ngjitur me tavolinën e mësueses, regjistri qëndronte hapur sepse e linin hapur pasi bënin apelin. Kur mësuesja lëviz nëpër rrjeshtat e klasës duke folur, zgjatem dhe vendos 4 10-ta, mbrapsht, 2 për dy shokë dhe 1 për 1 shoqe, një për veten. I vendos ke datat e kaluara, sikur i kishte vendosur mësuesja e mëparshme.

Pas disa ditçsh e javëve e mësuan edhe të tjerët dhe më kërkonin t'u vija ndonjë 10-të.

Fillova t'u mar nga 100 lekë të reja 😁

Nga fund i semestrit një ditë na thërret nëndrejtoresha, ajo na jepte edhe infromatikë. Kërkon shpjegime për 4 10-tat e fundit.
Zëvendësuesja e fundit që më vonë u bë edhe mësuese e përhershme kishte vënë re që diçka nuk shkonte dhe e kishte ngritur si problem.

Nëndrejtoresha fliste dhe shikonte nga këta, sepse unë isha nxënës i mirë edhe në orën e saj edhe në lëndë të tjera (akoma nuk kisha filluar neglizhencën totale), ata të tre nuk flisnin por shikonin nga unë, flit ajo duke ju drejtuar atyre, hesht ata duke parë nga unë.

I them i kam vënë unë.

Ti?! Pse?! Si?! (gjithë habi)

I shpjegoj si e kam bërë dhe i them që thjesht doja të ndihmoja shokët e klasës 😁
Në orët e anglishtes gjatë atij semestri zysha e re dhe nëndrejtoresha kishin numëruar 72 10-ta "shtremaluqe" 😁
🤣
O Zot sa kam qesh ndonese nuk isha me humor hic tani. 🤣
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Deri në klasë të 8 me 10-ta... Në gjimnaz filloi disheza si ndodh me shumë të tjerë.

Në vit të parë, simestrin e parë mësuese anglishte kisha atë me të cilën bëja mësime private me ato metodat Essential, shkonim ke shtëpia e saj 3 vajza dhe unë e bënim mësim ke dhoma e saj e gjumit 😁 Mëuesja pak javë pasi filloi gjimnazi u nis për në USA me familjen, i doli llotaria Amerikane.

Pas saj, vinin zëvendësuese dhe ndrroheshin herë pas here.

Një ditë pasi vjen zëvendësuesja e re më vjen një ide. Ulem ke banka e parë para se të fillonte ora e anglishtes, banka e parë pranë murit ishte ngjitur me tavolinën e mësueses, regjistri qëndronte hapur sepse e linin hapur pasi bënin apelin. Kur mësuesja lëviz nëpër rrjeshtat e klasës duke folur, zgjatem dhe vendos 4 10-ta, mbrapsht, 2 për dy shokë dhe 1 për 1 shoqe, një për veten. I vendos ke datat e kaluara, sikur i kishte vendosur mësuesja e mëparshme.

Pas disa ditçsh e javëve e mësuan edhe të tjerët dhe më kërkonin t'u vija ndonjë 10-të.

Fillova t'u mar nga 100 lekë të reja 😁

Nga fund i semestrit një ditë na thërret nëndrejtoresha, ajo na jepte edhe infromatikë. Kërkon shpjegime për 4 10-tat e fundit.
Zëvendësuesja e fundit që më vonë u bë edhe mësuese e përhershme kishte vënë re që diçka nuk shkonte dhe e kishte ngritur si problem.

Nëndrejtoresha fliste dhe shikonte nga këta, sepse unë isha nxënës i mirë edhe në orën e saj edhe në lëndë të tjera (akoma nuk kisha filluar neglizhencën totale), ata të tre nuk flisnin por shikonin nga unë, flit ajo duke ju drejtuar atyre, hesht ata duke parë nga unë.

I them i kam vënë unë.

Ti?! Pse?! Si?! (gjithë habi)

I shpjegoj si e kam bërë dhe i them që thjesht doja të ndihmoja shokët e klasës 😁
Në orët e anglishtes gjatë atij semestri zysha e re dhe nëndrejtoresha kishin numëruar 72 10-ta "shtremaluqe" 😁
Sa faqe zi. ahhahahahahaha
Po si ore ke shitur 10-tat?!
 

E**A**

Antarë i Respektuar
Paske qene per perjashtim direkt. :p

Përjashti jo, se ke ato lëndë që më pëlqenin mësoja, ke të tjera ja varja dhe nuk isha për përjashtim.
Po bëja shumë mungesa. I plotësoja raportet vetë 😁 Merja njerëz nga rrugam i bindja të më dorzonin raportet 😁
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Përjashti jo, se ke ato lëndë që më pëlqenin mësoja, ke të tjera ja varja dhe nuk isha për përjashtim.
Po bëja shumë mungesa. I plotësoja raportet vetë 😁 Merja njerëz nga rrugam i bindja të më dorzonin raportet 😁
Po tani ne kete moshe je shtruar ndonje cik?! ahahahhahahahahahaha
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Bashkëmoshatarët dhe bashkëmoshataret e mi më duken 10 vite më të vegjël 😁
kete problem e kam pas une gjithe jeten time.
Aq sa ne nje moshe studente mbaj mend gjithnje dashuroja, (platonike ehh ) meshkuj tek te 40-tat hahahahahaha.
O perendi,pa le kur u vinin ne siklet si e si me dhene me kuptu qe u pelqeja keta moshataret e mi.
thoja me vete koteli i vogel .ahhahahahahaha.
 

E**A**

Antarë i Respektuar
kete problem e kam pas une gjithe jeten time.
Aq sa ne nje moshe studente mbaj mend gjithnje dashuroja, (platonike ehh ) meshkuj tek te 40-tat hahahahahaha.
O perendi,pa le kur u vinin ne siklet si e si me dhene me kuptu qe u pelqeja keta moshataret e mi.
thoja me vete koteli i vogel .ahhahahahahaha.

Të gjitha vajzat e shohin figurën e mashkullit ke me meshkujt më të mëdhenj se vetja, madje disave u mbet ora aty, se edhe pse rriten përherë e shikojnë figurën e mashkullit ke ata me të cilët kanë 10 apo më shumë vite diferencë, apo ke burrat me unazë në gisht, por është thjesht iluzion.

Në vit të dytë gjimnaz më kërkon një "shok" nga Berati që ishte në universitet ti prezantoja një vajzë nga ato të klasës. Ky vinte ke komshiu ke pallati dhe kur loznim me letra me në drekë unë me 2 vëllezër që ishin ke shtëpia ngjitur dhe me këtë, këta më të mëdhenjtë na bënin si profesora.

Flas unë me këtë vajzën, ja mbush mendjen. I ul ke kafe Viena (më kujtohet si tani), ka qenë përballë ish hotel Arbëria (tani ministria e drejtësisë), në atë kohë kishte ca shkallë druri brenda dhe një ambient të qetë sipër.

Pas disa ditësh fillon dhe më hapet ajo vajza. Ai ishte gomar fare tha 😁
I kisha treguar unë këtij shokut që i pëlqen moda kësaj dhe kur ky e kishte pyetur kë ke stilist të preferuar ajo ishte përgjigjur Guci. Filloi të qeshte si gomar, tha... E pyeta pse qesh? I kishte thënë që kështu i thërrisnin një shokut të tij në Berat 😁 dhe kishte filluar i tregonte për shokët 😁
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Të gjitha vajzat e shohin figurën e mashkullit ke me meshkujt më të mëdhenj se vetja, madje disave u mbet ora aty, se edhe pse rriten përherë e shikojnë figurën e mashkullit ke ata me të cilët kanë 10 apo më shumë vite diferencë, apo ke burrat me unazë në gisht, por është thjesht iluzion.

Në vit të dytë gjimnaz më kërkon një "shok" nga Berati që ishte në universitet ti prezantoja një vajzë nga ato të klasës. Ky vinte ke komshiu ke pallati dhe kur loznim me letra me në drekë unë me 2 vëllezër që ishin ke shtëpia ngjitur dhe me këtë, këta më të mëdhenjtë na bënin si profesora.

Flas unë me këtë vajzën, ja mbush mendjen. I ul ke kafe Viena (më kujtohet si tani), ka qenë përballë ish hotel Arbëria (tani ministria e drejtësisë), në atë kohë kishte ca shkallë druri brenda dhe një ambient të qetë sipër.

Pas disa ditësh fillon dhe më hapet ajo vajza. Ai ishte gomar fare tha 😁
I kisha treguar unë këtij shokut që i pëlqen moda kësaj dhe kur ky e kishte pyetur kë ke stilist të preferuar ajo ishte përgjigjur Guci. Filloi të qeshte si gomar, tha... E pyeta pse qesh? I kishte thënë që kështu i thërrisnin një shokut të tij në Berat 😁 dhe kishte filluar i tregonte për shokët 😁
hahahahahaha,ne fakt ke drejte,se dhe une perfundova duke martuar burrin tim,me vetem 3 vjet diferenc.
Qe atehere u dhash duart simpative me te rriturve. ahahahahahahah
Tek Viena kam pi dhe une kafe shpesh dikur.
Po dhe ajo Guci djalit .
Ku ti shkoj mendja ati pervec se te `Guci i lagjes`. ahahahhahahaha
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Të gjitha vajzat e shohin figurën e mashkullit ke me meshkujt më të mëdhenj se vetja, madje disave u mbet ora aty, se edhe pse rriten përherë e shikojnë figurën e mashkullit ke ata me të cilët kanë 10 apo më shumë vite diferencë, apo ke burrat me unazë në gisht, por është thjesht iluzion.

Në vit të dytë gjimnaz më kërkon një "shok" nga Berati që ishte në universitet ti prezantoja një vajzë nga ato të klasës. Ky vinte ke komshiu ke pallati dhe kur loznim me letra me në drekë unë me 2 vëllezër që ishin ke shtëpia ngjitur dhe me këtë, këta më të mëdhenjtë na bënin si profesora.

Flas unë me këtë vajzën, ja mbush mendjen. I ul ke kafe Viena (më kujtohet si tani), ka qenë përballë ish hotel Arbëria (tani ministria e drejtësisë), në atë kohë kishte ca shkallë druri brenda dhe një ambient të qetë sipër.

Pas disa ditësh fillon dhe më hapet ajo vajza. Ai ishte gomar fare tha 😁
I kisha treguar unë këtij shokut që i pëlqen moda kësaj dhe kur ky e kishte pyetur kë ke stilist të preferuar ajo ishte përgjigjur Guci. Filloi të qeshte si gomar, tha... E pyeta pse qesh? I kishte thënë që kështu i thërrisnin një shokut të tij në Berat 😁 dhe kishte filluar i tregonte për shokët 😁
Pergjithsimi eshte perhere i gabuar! Jo te gjitha ne fakt!
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Ulu 10 😁
Ai momenti kur je bajatur gjithe jeten me 10-ta. Aq shume saqe me keto mend qe kam tani do e ngel fare dorzimin e radhes. haha
 

E**A**

Antarë i Respektuar
Para rreth 15 vitesh duke parë ndeshjet e champions dhe bie biseda me një shok që kishte filluar të fiksohej pas shahut 😁

Më tregon për adresat ku lozte, pikët që fitonte, pozicionin në renditje etj...

I them unë je dobët fare 😁

Fillon ai jo ti s'di, jo ti s'mer vesh etj...

Në fakt unë di dhe di mirë të loz shah, jo ndonjë kushedi, po më mirë se shumica... por, këtij i them luajm online, dhe ti do bësh përherë lëvizjen e parë, po fitove ti unë paguaj dy birra, po fitova unë ti do më japësh një birrë. Ok, thotë peshku 😁

Pas nja dy apo tre ditësh fillojmë një mbrëmje lojën online.
Lëvizjen e parë që bënte ky ndaj meje e bëja unë kundër lojës shah në windows që e kisha graduar ke niveli më i vështirë, lëvizjen që bënte programi ndaj meje, e bëja unë ndaj këtij. Ai mendohej unë ndiqja Blendi Fevziun ke Opinion, haja patatina dhe pija birra dhe bëja lëvizjet.

Fut e bjer 😁 Sa i kam shiju këto lojrat për disa muaj rrjesht, deri sa i tregova sa zemërmirë që jam 🤣
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Dua te kontriboj tek kjo tema me kujtime, por une kam qene nxenese shembullore dhe s'kam asnje moment kshu si hapesi i temes! :rolleyes:
Ne fakt, ne fakt une kam qene jashte zakonisht serioze si natyre. Por s'di c'me ka ndodhur se fundmi. Dmth pasi u rrita u ktheva ne nje person kaq funny 😁

Emma Stone Shrug GIF by The Academy Awards
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
ah mbreme mu kujtua i vetmi rreng qe kemi pas bere ku dhe une isha protagoniste. Lol

Te fugoni shkolles ngjisnim 1 leter a4 me 1 tekst qe kishim shkruar e ta lexonin kembesoret kur ndalonte fugoni prej trafikut.
Ne te shkruhej: "budalla je po na pe!"
S'kishte gje me funny sesa fytyrat e robve qe u vinte inat pse e kishin lexuar letren. 🤣🤣
Nejse, ideja ishte e ca cunave e gocave mistrece, por kontributi im ishte se qeshja bashke me te tjeret 🤣🤣
 

SunFIower

Don’t touch!
Staf në FV.AL
Mod
Ka qene klasa 7-8 qe benim kto budalliqet qe perfundonim ne drejtori me shkulje veshi ose paralajmerim per perjashtin nga shkolla 🤣🤣
Sa her kishim gjuhe, profesorin e shkrete e benim me lujt menc!
kan qene kto karriget ne forme ovale qe ishin grope ne mes, e mbushnim me uje qe kur profesori te ulej te freskonte ate si ulesh :p
Ne zienim duke qesh kur profja ulej gjith seriozitet e as qe e vinte re ca kishte te karrigia e na shikonte gjith habi per te kuptu pse ne qeshnim 🤣🤣
 

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
Çna bet te hapim arkivat ne tru 😝😝

Mua me kujtohet nje her kam qen ne klas te 7te , kur Presori matematikës me ka perzen me vrap vetem pse i thirra ne emer qe ai e kishte vdekje ti flisje Hasan e jo Presor , smu nda kemba Kembes qe te me kishte kap me duart e tija do me çonte ne spital lool lool
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Çna bet te hapim arkivat ne tru 😝😝

Mua me kujtohet nje her kam qen ne klas te 7te , kur Presori matematikës me ka perzen me vrap vetem pse i thirra ne emer qe ai e kishte vdekje ti flisje Hasan e jo Presor , smu nda kemba Kembes qe te me kishte kap me duart e tija do me çonte ne spital lool lool
Ndersa ne o Ren kemi patur 1 prof te letersise. Ai sh autoritar. Hynte ne klase, shkonte te tav. e tij dhe perplaste regjistrin sa fuqi kish mbi tavoline. Se si nuk u be copa cika ai regjister nuk e di. hahaha.. Ne mezi mbanim te qeshuren.
Ne fund te vitit 4tert pastaj, une bera 1 bllok kujtimesh dhe pervec shoqerise ua dhash dhe mesusve. Ja dhash dhe ketij (ndonese asnje tjeter vec meje s'ja dha se mos i refuzonte) edhe vec kur shkruan ky:
" Nje dite edhe une do them me krenari se i kam dhene mesim Oles. Por, Harroje perplasjen e regjistrit!"
😁

p.s. Ola ja futa kot emrin dmth :D
 
Redaktimi i fundit:

Grensi

Dhe vjen nje dite..
Shpresoj te me ndihmoj ndonjeri..se vetem nuk besoj tja dal mbane ;)
 

Grensi

Dhe vjen nje dite..
Tani do hy ne teme se paskemi dale komplet nga binaret e temes
 
Top