Krijimet Letrare~Tetor-21

Brezat kane ndryshu ktu dhe shume sinqerisht dhe miqesore do u kerkoja qe vec 7sekonda ti bejne pytje-pergjigje vetes mos ndoshta e kemi gabim dhe sado pak kane te drejte ata? Sido te jete pergjigja le te mbajne qendrimin qe kane ☺️
 
Si nuk kexova dike te thote, e shyqyr qe u rihap konkursi se na zun merimanga shkrimet. Po keq te lexojme kush ke ka si shkrim. Temen o
 
Moj ti zarbe , ik recitoja atij javorit tend, e ma ler shekullorin tim rehat
Se ka qellu qenie delikate, bie shume kollaj ne tentacion lool
I jemi osht me kacabunj po tutem mju afru🤣🤣
A bon me fjet nroft sonte ne mesin tuaj?🤣🤣🤣
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top