Krijimet Letrare~Tetor-21

1-Rrugen kam humbur per te ti, e di….

Awwwww sa bukuurrrrr, fantazi qenka ky krijim, me rrembeu mendjen e shpirtin!
Nje zot e di se ku po lundroj pas ketij leximi!🥰🥰🥰

2-kjo stine eshte kujtesa jone

Ueeeee çfare mrekullieeeeeee! Do filloj te qaj tani!
Po po do qaj perfundimisht!😘😍

3-Vetja...

O perendi ç'po me lexojne syte, shume bukur, mu rrenqeth mishi puçkurriza puçkurriza!

Shiko fotografinë 1931352

5-Zemra e ftohtë

Perfundimisht do behem me zemer sot, njeri me i bukur se tjetri nga krijimet.
Bukur edhe 5, perle me vehte.


Shiko fotografinë 1931354


6-Qe pa gdhire.

Me rrembeu zemren dhe shpirtin, po me iken truri aq e bukur, i lumte dora atij/asaj qe e ka shkruar.
Shiko fotografinë 1931355


7-Mirë se erdhe Vjeshtë

Perle! Nuk kam fjale ta pershkruaj!
Djerse te ftohta po me kalojne nga emocionet.
😍😘🤩


8-Pa fjalë!

Perfundimisht ky qenka muaji i mrekullive, sa bukur trajtohet emocioni ne kete krijim.
Bravo!
😻10-Vjeshta, stina që më kthen pas në kohë.

Oh vjeshta ne kte krijim duket sikur flet, sa magjepses.
Shiko fotografinë 1931356

11-Cudi!

Qershia mbi torte per ne fund e paskan lene ne renditje por mrekulli mbi mrekullite.
Shiko fotografinë 1931357

Ju lumshin duart, ju dua shume pa perjashtim, jeni me te miret.


P.s Vote sdo jap dot se jane njeri me i mire se tjetri kshu qe me mire spo lendoj veten duke votuar dike duke ditur qe me pelqejne te gjitha pa mase.
Ehh or Frannn or Frannn,kur do ti je dashuri ne vete. :love::love:
 
1-Rrugen kam humbur per te ti, e di….

Awwwww sa bukuurrrrr, fantazi qenka ky krijim, me rrembeu mendjen e shpirtin!
Nje zot e di se ku po lundroj pas ketij leximi!🥰🥰🥰

2-kjo stine eshte kujtesa jone

Ueeeee çfare mrekullieeeeeee! Do filloj te qaj tani!
Po po do qaj perfundimisht!😘😍

3-Vetja...

O perendi ç'po me lexojne syte, shume bukur, mu rrenqeth mishi puçkurriza puçkurriza!

Shiko fotografinë 1931352

5-Zemra e ftohtë

Perfundimisht do behem me zemer sot, njeri me i bukur se tjetri nga krijimet.
Bukur edhe 5, perle me vehte.


Shiko fotografinë 1931354


6-Qe pa gdhire.

Me rrembeu zemren dhe shpirtin, po me iken truri aq e bukur, i lumte dora atij/asaj qe e ka shkruar.
Shiko fotografinë 1931355


7-Mirë se erdhe Vjeshtë

Perle! Nuk kam fjale ta pershkruaj!
Djerse te ftohta po me kalojne nga emocionet.
😍😘🤩


8-Pa fjalë!

Perfundimisht ky qenka muaji i mrekullive, sa bukur trajtohet emocioni ne kete krijim.
Bravo!
😻10-Vjeshta, stina që më kthen pas në kohë.

Oh vjeshta ne kte krijim duket sikur flet, sa magjepses.
Shiko fotografinë 1931356

11-Cudi!

Qershia mbi torte per ne fund e paskan lene ne renditje por mrekulli mbi mrekullite.
Shiko fotografinë 1931357

Ju lumshin duart, ju dua shume pa perjashtim, jeni me te miret.


P.s Vote sdo jap dot se jane njeri me i mire se tjetri kshu qe me mire spo lendoj veten duke votuar dike duke ditur qe me pelqejne te gjitha pa mase.
Veze kinder ke ngrene bektash qe je kaq happy? 😜
 
1-Rrugen kam humbur per te ti, e di….

Awwwww sa bukuurrrrr, fantazi qenka ky krijim, me rrembeu mendjen e shpirtin!
Nje zot e di se ku po lundroj pas ketij leximi!🥰🥰🥰

2-kjo stine eshte kujtesa jone

Ueeeee çfare mrekullieeeeeee! Do filloj te qaj tani!
Po po do qaj perfundimisht!😘😍

3-Vetja...

O perendi ç'po me lexojne syte, shume bukur, mu rrenqeth mishi puçkurriza puçkurriza!

Shiko fotografinë 1931352

5-Zemra e ftohtë

Perfundimisht do behem me zemer sot, njeri me i bukur se tjetri nga krijimet.
Bukur edhe 5, perle me vehte.


Shiko fotografinë 1931354


6-Qe pa gdhire.

Me rrembeu zemren dhe shpirtin, po me iken truri aq e bukur, i lumte dora atij/asaj qe e ka shkruar.
Shiko fotografinë 1931355


7-Mirë se erdhe Vjeshtë

Perle! Nuk kam fjale ta pershkruaj!
Djerse te ftohta po me kalojne nga emocionet.
😍😘🤩


8-Pa fjalë!

Perfundimisht ky qenka muaji i mrekullive, sa bukur trajtohet emocioni ne kete krijim.
Bravo!
😻10-Vjeshta, stina që më kthen pas në kohë.

Oh vjeshta ne kte krijim duket sikur flet, sa magjepses.
Shiko fotografinë 1931356

11-Cudi!

Qershia mbi torte per ne fund e paskan lene ne renditje por mrekulli mbi mrekullite.
Shiko fotografinë 1931357

Ju lumshin duart, ju dua shume pa perjashtim, jeni me te miret.


P.s Vote sdo jap dot se jane njeri me i mire se tjetri kshu qe me mire spo lendoj veten duke votuar dike duke ditur qe me pelqejne te gjitha pa mase.
Dil engjell nga ky njeri🤣
 
1-Rrugen kam humbur per te ti, e di….

Awwwww sa bukuurrrrr, fantazi qenka ky krijim, me rrembeu mendjen e shpirtin!
Nje zot e di se ku po lundroj pas ketij leximi!🥰🥰🥰

2-kjo stine eshte kujtesa jone

Ueeeee çfare mrekullieeeeeee! Do filloj te qaj tani!
Po po do qaj perfundimisht!😘😍

3-Vetja...

O perendi ç'po me lexojne syte, shume bukur, mu rrenqeth mishi puçkurriza puçkurriza!

Shiko fotografinë 1931352

5-Zemra e ftohtë

Perfundimisht do behem me zemer sot, njeri me i bukur se tjetri nga krijimet.
Bukur edhe 5, perle me vehte.


Shiko fotografinë 1931354


6-Qe pa gdhire.

Me rrembeu zemren dhe shpirtin, po me iken truri aq e bukur, i lumte dora atij/asaj qe e ka shkruar.
Shiko fotografinë 1931355


7-Mirë se erdhe Vjeshtë

Perle! Nuk kam fjale ta pershkruaj!
Djerse te ftohta po me kalojne nga emocionet.
😍😘🤩


8-Pa fjalë!

Perfundimisht ky qenka muaji i mrekullive, sa bukur trajtohet emocioni ne kete krijim.
Bravo!
😻10-Vjeshta, stina që më kthen pas në kohë.

Oh vjeshta ne kte krijim duket sikur flet, sa magjepses.
Shiko fotografinë 1931356

11-Cudi!

Qershia mbi torte per ne fund e paskan lene ne renditje por mrekulli mbi mrekullite.
Shiko fotografinë 1931357

Ju lumshin duart, ju dua shume pa perjashtim, jeni me te miret.


P.s Vote sdo jap dot se jane njeri me i mire se tjetri kshu qe me mire spo lendoj veten duke votuar dike duke ditur qe me pelqejne te gjitha pa mase.
Shkrepsee te del furça apo do rrulin?
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top