Krijimet letrare~Shtator~2022

Krijimet letrare ~ Shtator~2022


  • Totali i votuesve
    13
  • Poll closed .

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Sondazhi mbyllet per dy apo 3 ore. Nese ka ndonje vote plissss.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Jaa pershendetje miq dhe dashamires te konkursit!
Mberritem keshtu ne fund te sondazhit per kete muaj.

Krijimi fitues per kete muaj eshte krijimi numer;

1-Me tha enddrra. ~ e shkruar nga anetarja jone e nderuar @Desa . 🤗
Shume urime Des e dashur! 🤗

Dy krijimet ne vijim ;

Perkatesisht; 2-Tranzit~ Shkruar nga @NeVertiti .

krijimi ; 3-Patitull ~ Shkruar nga @Soulmind . 🤗

Duke Ju Falenderuar dhe pershendetur,ju uroj nje pasdite te kendshme! 🤗
 
Top