KQZ publikoi pjesëmarrjen, reagon Zguri: Shifrat s’janë zyrtare

WxP

Antarë i Respektuar
TIRANE Për kreun e KQZ, Klement Zguri, të dhënat e publikuara nga zëdhënësja e institucionit, sipas së cilës deri në 11:00 pjesëmarrja në votime është 12%, nuk janë zyrtare. “Përmes një deklarate janë raportuar shifra dhe një përqindje e caktuar deri në orën 11:00. Ndërkohë, dua të saktësoj, se kjo nuk është shifra zyrtare e […]

The post KQZ publikoi pjesëmarrjen, reagon Zguri: Shifrat s’janë zyrtare appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top