Koalicioni i majtë mund të shkojë në 86 mandate, "lufton" në Tiranë dhe Elbasan

WxP

Staf në FV.AL
Kur kanë mbetur edhe më pak se 250 kuti votimi për t’u numëruar në lojë janë dy mandate bëhet fjalë për mandatin e 19 të koalicionit të PS-së në Tiranë dhe mandatin e 9 të po këtij koalicioni në qarkun e Elbasanit.
Në qarkun e Elbasanit mbeten edhe 19 kuti për t’u numëruar dhe PS-së shpreson që të marrë mandatin e 9 në këto kuti thellon diferencën.
Në kryeqytet lufta është edhe më e ashpër. Koalicioni i PS-së mund të fitojë mandatin e 19-të nëse në kutitë e mbetura, që janë mbi 200, krijon një diferencë prej rreth 100 votash.
Ndërsa lidhur me mandatin e katërt të Kukësit, KQZ do të mblidhet sot për të kontrolluar nëse ka pasur një gabim në hedhjen e të dhënave, ku e njëjta tabelë është hedhur dy herë në sistem.
Shpërndarja e mandateve sipas qarqeve

ASHE (PS) – APMI (PD)
Tiranë 18 -14
Durrës 7 – 6
Lezhë 4 – 3
Shkodër 6 – 5
Kukës 1 – 3
Dibër 3 – 3
Elbasan 8 – 6
Berat 6 -2
Korçë 7 – 5
Fier 11 – 5
Vlorë 8 – 4
Gjirokastër 4 - 1

/Shekulli Online/Përgatiti: F.S./
 

Attachments

  • 000.jpg
    000.jpg
    69.1 KB · Shikime: 86
Top