Kjo eshte e majta e bashkuar ?!

MasteR

I'm offline
Ja politika shqiptare ja e majta dhe rilindja e bashkuar...Allahu na ruajt nga keta...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.Cmendim keni ???
 
Titulli: Kjo eshte e majta e bashkuar ?!

hhahahhhahha kan bo barcoleta keta ky ju tha shqiptareve qafepalare edhe mur 20 mandate po ti shante edhe me shume do te merrte 40 mandate se keshtu jemi ne te gatuar sa me keq te flasesh per ne aq me mire sjellem me tjetrin
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top