Këto kombinime bëjnë çiftet më të këqija në horoskop

Dashi dhe Bricjapi

Dashi janë njerëz argëtues, impulsivë dhe të papërgjegjshëm, të cilët nuk mund të bëjnë fare me Bricjapët.Bricjapët e zhytur në mendime, kontrolluese dhe të përgjegjshme urrejnë të jenë pranë njerëzve që janë shumë të rastësishëm dhe preferojnë të shkojnë me rrjedhën.

Binjakët dhe Peshqit
Binjakët janë shpirtra që rrjedhin lirshëm, të cilët nuk janë shumë të kënaqur me ndjenjat e thella të dhembshurisë dhe dashurisë.

Nga ana tjetër, Peshqit njihen si një nga shenjat më të dhembshua.

Binjakët shpesh nuk arrijnë t’i bëjnë Peshqit të kuptojnë problemet e tyre, gjë që krijon përçarje të mëdha midis të dyve.

Demi dhe Ujori

Demi janë kokëfortë dhe të mprehtë, ndërsa Ujorët shfaqin një natyrë energjike dhe entuziaste.

Këto dy shenja nuk e komplimentojnë njëra-tjetrën sepse Demi mund të ketë probleme të mëdha në përshtatjen me natyrën dhe mendimet e pavarura të Ujorit, veçanërisht kur bëhet fjalë për diskutimin e çështjeve shtëpiake ose financave.

4-Peshorja dhe Gaforrja

Peshoret synojnë të gjejnë ekuilibër në çdo gjë, gjë për të cilën Gaforret kanë inat.

Ata i urrejnë absolutisht Peshoret për pavendosmërinë e tyre të papritur në çështje dhe dëshirojnë që për një herë Peshoret të mund të marrin anën e një Gaforreje.
 
Demi dhe Ujori

Demi janë kokëfortë dhe të mprehtë, ndërsa Ujorët shfaqin një natyrë energjike dhe entuziaste.

Këto dy shenja nuk e komplimentojnë njëra-tjetrën sepse Demi mund të ketë probleme të mëdha në përshtatjen me natyrën dhe mendimet e pavarura të Ujorit, veçanërisht kur bëhet fjalë për diskutimin e çështjeve shtëpiake ose financave.
Apapapapapa
 
Top