Këshillat tuaja

@Desa m'nigjo mu
Bonu tullace se harron kur me ble shampon
Pushim tek parukeria (boje flokesh prerje stilim etc)
N'mgjes nuk vonohesh per pun
Nuk rri tan kohen tu kthy flokt tek veshi
Ehuu plot benefite ke ?????
Bonu tullace .bonu si un se ka dal n mod ??


Tema
Pertej shakave foto nr 2 te shkon besoj !
 
Si përfundim çka u ba 40 faqe për dy qime
Egërsirë :lol:

Tani harrova ta ceki se salonet do ri hapen me 10 maj.
Deri atëherë pres këshilla (uroj mos më këshillojë dikush mos t'i pres flokët)
Pastaj e zgjedh atë që ma kanë këshilluar shumica.
I pres flokët dhe pse jo edhe e postoj. :):p
 
Back
Top