Këshillat tuaja

Desa

Temet Nosce
V.I.P
Tani, kam vendosur të bëj ndryshim në pamje dhe të pres flokët.
Do ishte një ndihmë e madhe nga ju, po qe se më ofruat ndonjë mendim apo këshillë.
Po sjell foto në vazhdim dhe mund të zgjidhni nga aty apo të sillni vetë ndonjë.
Paraprakisht falemnderës. :)
 

Attachments

 • kort hår 1.jpg
  kort hår 1.jpg
  18.6 KB · Shikime: 85
 • kort hår 2.png
  kort hår 2.png
  773.2 KB · Shikime: 54
 • kort hår 3.jpg
  kort hår 3.jpg
  7.4 KB · Shikime: 40
 • kort hår 4.jpg
  kort hår 4.jpg
  44.6 KB · Shikime: 39
 • kort hår 5.jpg
  kort hår 5.jpg
  65.6 KB · Shikime: 57
 • kort hår 6.jpg
  kort hår 6.jpg
  44.5 KB · Shikime: 50
 • kort hår 7.jpg
  kort hår 7.jpg
  105.6 KB · Shikime: 51
Tani, kam vendosur të bëj ndryshim në pamje dhe të pres flokët.
Do ishte një ndihmë e madhe nga ju, po qe se më ofruat ndonjë mendim apo këshillë.
Po sjell foto në vazhdim dhe mund të zgjidhni nga aty apo të sillni vetë ndonjë.
Paraprakisht falemnderës. :)

Me tiparet qe ke @Desa te shkon qethja e Victoria becham ?
 
E fundit per mua . Dikur i kisha kshu po me ngjyre bordeaux.( midis vishnje dhe lejla).
 
1 ose 2 jan terheqese e teper fine :)
 
Nese ne meshkujt nuk marrim vesh nga kto atehere kot bani ndryshime ne look per tu ba terheqese per partnerin
Ndryshimet ne look behen per kokrren e qejfit tend dhe jo per partnerin.
 
 • Më pëlqen
Reactions: D.
Ver dissin se do te mallkoj po keq fare
Desa sorry per prishjen e temes. :).
 
2 dhe 4. Edhe pse me duket si model i njejte nese sgabohem:D
 
2 dhe 4. Edhe pse me duket si model i njejte nese sgabohem:D
Falemnderës.
Foto 2 ka flokët pas pak më të gjata se foto 4.?
 
 • Puç
Reactions: NGU

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top