Kerkohen bashkeudhetare

E shtune 06-02-2021 kerkohen bashkeudhtare per ne Gjirokaster, mundesisht te plotesojne keto dy kushte-

1-Te jene femra sepse une jam karakter i brishte, i ndrojtur, ndjehem keq ne shoqerine e meshkujve.

2-Me te vertete shkojme ne Gjirokaster por e mira do ishte te mos ishin "gjirokastrite"?

3-Nisja ne mengjes, kthimit nuk i dihet?
(Brenda dites natyrisht)
 

Marla

S∩IɹIS
E shtune 06-02-2021 kerkohen bashkeudhtare per ne Gjirokaster, mundesisht te plotesojne keto dy kushte-

1-Te jene femra sepse une jam karakter i brishte, i ndrojtur, ndjehem keq ne shoqerine e meshkujve.

2-Me te vertete shkojme ne Gjirokaster por e mira do ishte te mos ishin "gjirokastrite"?

3-Nisja ne mengjes, kthimit nuk i dihet?
(Brenda dites natyrisht)
Meqe shkoni ne Gjinoakster a me coni dhe mua deri ne sarande :p
 
Top