Katar 2022 .

2022_FIFA_World_Cup.svg.png
Kupa e Botës FIFA 2022 është një turne ndërkombëtar shoqatash futbolli i kontestuar nga ekipet kombëtare të meshkujve të shoqatave anëtare të FIFA -s dhe Kupa e Botës e 22-të e FIFA-s Ngjarja po zhvillohet në Katar nga 20 nëntori deri më 18 dhjetor 2022. Ky është Kupa e parë Botërore që mbahet në boten arabe dhe e dyta botërore e mbajtur tërësisht në Azi pas turneut te vitit 2002 në Korenë e Jugut dhe Japoni.
 
Bravo Kroacia !
Ja dhe dy bastet e para te kesaj kupe bote
Nje jave qe studjoj dhe ça a payé !
Hahaha pata fat me mire me thene .
9477A4B6-605F-4E1F-871E-EF73261605B1.png
 
Serbia ka ne seleksjonin e saj 8 viça e 3 iça dhe sonte do jen shume te motivuar per ta mundur Zvicren ,
Parashikimi im Serbia 3 - 1 Zvicra
Brazil 4 - 0 Kameruni
 
Serbia ka ne seleksjonin e saj 8 viça e 3 iça dhe sonte do jen shume te motivuar per ta mundur Zvicren ,
Parashikimi im Serbia 3 - 1 Zvicra
Brazil 4 - 0 Kameruni
Serbet do luaj keq per t demtu lojtart kryesor e masanej me marr rezultatb
 
Ja dhe pergjigja e shkjaut vllahovic por ty xhelozi .
Brazili per 100 min mezi i beri nje gol Zvicres kurse shkijet per 33 min i futen dy gola .
 
Top