Kanalet e preferuara në YouTube

E**A**

Antarë i Respektuar
Nuk e di nëse ekziston një temë e tillë.

Unë personalisht sapo shoh për herë të parë një video interesante në YouTube më pas shoh:
- kanalin
- kur është krijuar
- videot më popullore

Ky kanali Quotes of the Great nuk ka shumë që është kruijuar (26 tetor 2021), por po ecën mirë.

Një nga videot më popullore:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Shume e bukur videoa!
Ne fakt une degjoj nganjehere disa kanale me muzike instrumentale Live.
 
Një nga kanalet e preferuara në fushën e muzikës HouseMusicHD

Kjo më pëlqen
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.


Video më polullore
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Një nga kanalet e preferuara në fushën e muzikës HouseMusicHD

Kjo më pëlqen
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Meqe na fute ne kete lloj ritmi,qe per mua vijne nga pluher yjesh keto tingujt e kesaj muzikes. :))
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Chase Us Abroad S'kanë shumë që kanë filluar me videot dhe e kanë filluar me Shqipërinë.

I kam qejf se i thonë gjërat si janë, si ke kjo video:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Tani po degjoj kete.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Klipe amator por kreativ. Më pëqejnë 😊

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Kanali: Maupin Farrier Co

Është hapur vetëm 6-7 muaj më parë dhe ka 88 mln klikime

Video më popullore

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Përveç muzikës, e ndjek edhe këtë kanal - Norse Magic and Beliefs

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Gustav Rosted
Which Country Do You Hate the Most?
Iniciativë interesante duke intervistuar njerëz në shtetet përkatëse
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Albi Nako. I pëlqej koreografinë e kërcimin me nuancat pak më ndryshe 😊

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Albi Nako. I pëlqej koreografinë e kërcimin me nuancat pak më ndryshe 😊

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.


Kjo koreografia më pëlqen 😊

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Kjo koreografia më pëlqen 😊

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

E bukur shumë 😍
Pasi jemi te kanalet dhe koreografitë, e ndjek FraulesGirl 😊
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
OwlKitty loolloollool lool

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Qendra e Fakteve (hapur 17 gusht 2022) nuk e di kush e ka por po më pëlqen 🤣🤣

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top