Jep dorëheqjen kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha

Jep dorëheqjen kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha​

1647880016819.png

"Personalisht investova gjithcka për një zgjidhe që do ti shërbente PD dhe transparencës. Sot nuk dua të ndalem se çfarë ka ndodhur,
Fatkeqësisht përpjekja ime për të mbajtur një PD të basshkuar nuk pati sukses.

Për këtë arsye I vetëdijshëm për peshën që mora mbi vete, kam vendosur të hedh një hap pas duke u dorëhequr nga detyra e kryetarit."- tha Basha
g.shqip
 
Sa momente të rralla janë këto dorheqjet tek ne...! ka shumë mund e dhunë për të erdhur deri tek ky moment .
 
Top