Influencer

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

Petrit101

Ta ka ta pu! ta kam me ti ba
Marla ka një gabim në postimin e tretë
Rreth kësaj kohe, Steve Jobs kuptoi që Kompjuterat Personalë kishin nevojë për software, dhe që njerëzit ishin të gatshëm të paguanin për këto programe, duke themeluar Microsoft.
 

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
of bre kur lexoj influencer keta emra, dhe pastaj me dalin para sysh influencerat e shqiperise dhe qe rinia i merr per pike referimi me vjen te "qaaaaaaaaaaaaj" si Rona Nishliu.
 

ɒlɿɒM

ƨiɿɘnɘǫ iuƨ
Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:
Top