• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

HISTORIKE: Tri Parlamente evropiane drejtohen nga kryetar SHQIPTAR

legjenda

Anëtar i Nderuar
Me zgjedhjen e Talat Xhaferi kryetar i ri i Parlamentit të Maqedonisë, shqiptarët në tri shtete udhëheqin me Kuvend, që është rast i veçantë në botë.

“Prej sot ne Evrope janë 3 shtete ku shqiptari është kryetar i Parlamentit.

Talat Xhaferi zgjedhet kryetar i Parlamentit te Maqedonise. A po e shihni qe koha e shqiptareve po vjen.

Ngadale dhe me mençuri”, ka shkruar gazetari Adriatik Kelmendi.

Talat Xhaferi-Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë

Kadri Veseli – Kryetar i Kuvendit të Kosovës

Ilir Meta – Kryetar i Kuvendit të Shqipërisë

Dhe ky fakt duket se ju ka penguar shumë maqedonasve dhe serbëve, të cilët “të bashkuar” kanë tentuar që mos të lejojnë që një shqiptar të drejtojë Kuvendin e Maqedonisë, shkruan lajmi.net.

Kjo ka bërë që ultra-nacionalistët maqedonas të hyjnë me dhunë në objektin e Kuvendit dhe të sulmojnë deputetët e LSDM-së dhe vet Zoran Zaevin, si dhe deputetët shqiptar, ku më se keqi ka pësuar Ziadin Sela.
 
Top