Hidhe nje foto te qiellit ku ndodhesh...

Avash avash😊 po lindjen dhe perendimin si e keni? Ju iken dielli qe ne oren 17 😅ne ketej kemi mundesi te shohim lindje& perendim ne hapesire te mbrekullueshme😊
Ku është tema x Puglia 😎 😄
Jeni në nivelin e Vlorës ju prandaj 🤪
 
Top