Greket dhe Serbet ne planet e tyre te spastrimeve etnike

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Ndiqini me vemendje kete dokumentar ne ndare ne 3 video ne YT.

Ato deshmojne hapur per dashurine e grekeve ndaj krimeve makabre te serbeve ne Bosnje apo ne Kosove. Gjithashtu deshmojne per lidhjen dhe ndihmen qe Greqia i ka dhene Serbise ne keto krime dhe Genocide te panjohura ne histori. E ka ndihmuar me ushtare vullnetare, me stresim, me mbeshtjetje financiare apo mjekesore, Greqia ky armik i perbetuar Amerikan, anetar i BE-se qe shkel me te dyja kembet te drejtat e lirive.

Ndiqini keto video te sjella nga Bilderberg !


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YjtBNL29_gk&feature=channel_page]YouTube - Greek and Serbian Ethnic Cleansing Projects - Part 1[/ame]


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JssFY6n5jC8&feature=channel]YouTube - Greek and Serbian Ethnic Cleansing Projects - Part 2[/ame]


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Kul3F3FLqkI&feature=channel]YouTube - Greek and Serbian Ethnic Cleansing Projects - Part 3 !![/ame]
 
Top