Gostivar: Gruaja I Jep Dajak Burrit Në Kafene


80DB7225-C851-4508-AACC-432A12458CEC.jpeg

Gostivar: Gruaja I Jep Dajak Burrit Në Kafene​


Dje rreth orës 16.30 S.A nga Gostivari ka den oncuar në pol icinë e Gostivarit se rreth orës 15:00 është su lmuar fiz ikisht me mjet të rëndë nga gruaja e tij S.S (59) poashtu nga Gostivari në një objekt hotelereik.
Pol icia pastaj ka marrë në pyetje gruan nga Gostivari dhe po punon në zbardhjen e ras tit dhe pastaj do të ngritet p adi ad ekuate.https://news21post.com/
 
Mire ja paska bo, shkon burri ne hotel dhe nuk eshte i zoti te kamufloje vendndodhjen😝
Kur ben te tilla gjera o beji mire ose mos i bej hiç🤣
buallaqja , po pse te denohet , kur mund te vepronte me me zgjuarsi
femra shushka , impulsive lool
 

80DB7225-C851-4508-AACC-432A12458CEC.jpeg

Gostivar: Gruaja I Jep Dajak Burrit Në Kafene​


Dje rreth orës 16.30 S.A nga Gostivari ka den oncuar në pol icinë e Gostivarit se rreth orës 15:00 është su lmuar fiz ikisht me mjet të rëndë nga gruaja e tij S.S (59) poashtu nga Gostivari në një objekt hotelereik.
Pol icia pastaj ka marrë në pyetje gruan nga Gostivari dhe po punon në zbardhjen e ras tit dhe pastaj do të ngritet p adi ad ekuate.https://news21post.com/
Paska gra jo shaka Gostivari.
 
Normal, edhe shkon hotel edhe si tregon gruas se ku ka shku.
 
Mendoj se nje sjellje e tille, e prodhuar apo e perdorur prej sejciles gjini, eshte e pa justifikueshme dhe tregon nivel te dobet.

Mbetet te qartesohet "objekti hotelerik" pasi perrben ndoshta nje hallke mjaft deshmuese per arsyen e vertete te kesaj shprehjeje te edukates dhe njerzillikut.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top