Gjyqi i Nurembergut 2 është në përgatitje: OBSH dhe udhëheqësit botërorë do të duhet të përgjigjen për “Krimet Kundër Njerëzimit”

Gjyqi Nuremberg 2.0 është në përgatitje, me një proces gjyqësor të mbështetur nga mijëra avokatë dhe profesionistë mjekësorë në të gjithë botën, të udhëhequr nga avokati amerikano-gjerman Reiner Fuellmich, i cili po ndjek penalisht ata që janë përgjegjës për skandalin Covid-19 të manipuluar nga Forumi i Davos.

Në këtë aspekt, vlen të kujtohet se Reiner Fuellmich është avokati që arriti të dënojë gjigantin e automjeteve Volkswagen në rastin e konvertuesve katalitikë të manipuluar, si dhe të ketë sukses në dënimin e Deutsche Bank si një ndërmarrje kriminale.

Sipas Reiner Fuellmich, të gjitha mashtrimet e kryera nga kompanitë gjermane janë përçmuese në krahasim me dëmin që kriza Covid-19 ka shkaktuar dhe vazhdon të shkaktojë.

Kjo krizë Covid-19 duhet të riemërtohet në “Skandal Covid-19” dhe të gjithë ata që janë përgjegjës duhet të ndiqen penalisht për dëmet civile për shkak të manipulimeve dhe protokolleve të falsifikuara të provave.

Prandaj, një rrjet ndërkombëtar i avokatëve të biznesit do të deklarojë çështjen më të madhe të të gjitha kohërave, skandalin e mashtrimit Covid-19, i cili është kthyer në krimin më të madh kundër njerëzimit që është kryer ndonjëherë.

Një komision hetimor Covid-19 u krijua në korrik 2020 me iniciativën e një grupi avokatësh gjermanë me synimin për të ngritur një proces gjyqësor të klasit ndërkombëtar duke përdorur ligjin anglo-sakson.

Ja se çfarë kishte për të thënë Reiner Fuellmich mbi gjetjet e hetimit dhe pyetjet që do të përgjigjeshin në gjyqin e ardhshëm kundër OBSH dhe Liderëve Botërore për krime kundër njerëzimit:

‘Seancat dëgjimore të rreth 100 shkencëtarëve, mjekëve, ekonomistëve dhe avokatëve të njohur ndërkombëtarisht, të cilat janë kryer nga Komisioni i Hetimeve të Berlinit në çështjen Covid-19 që nga 10.07.2020, kanë treguar në ndërkohë me një probabilitet afër Skandali Covid- 19 ishte në asnjë moment një çështje shëndetësore.

Përkundrazi, bëhej fjalë për forcimin e pushtetit ilegjitim (i paligjshëm sepse ishte marrë me metoda kriminale) të “klikës Davos” të korruptuar duke transferuar pasurinë e njerëzve tek anëtarët e klikës Davos, duke shkatërruar, ndër të tjera, të vogla dhe të mesme në veçanti ndërmarrjet me madhësi.

Platformat si Amazon, Google, Uber, etj mund të përvetësojnë pjesën e tyre të tregut dhe pasurinë.

Tri pyetjet kryesore për t’u përgjigjur në kontekstin e një qasje gjyqësore ndaj Skandalit të Corona janë:

1) A ka një pandemi korona apo ka vetëm një pandemi të testit PCR? Konkretisht, a do të thotë një rezultat pozitiv i testit PCR që personi i testuar është i infektuar me Covid-19, apo nuk do të thotë absolutisht asgjë në lidhje me infeksionin Covid-19?

2) A shërbejnë të ashtuquajturat masa anti-korona, të tilla si bllokimi, maskat e detyrueshme të fytyrës, distancimi social dhe rregulloret e karantinës, për të mbrojtur popullsinë e botës nga korona?

Apo këto masa shërbejnë vetëm për t’i bërë njerëzit të panikohen në mënyrë që ata të besojnë, pa bërë asnjë pyetje, se jeta e tyre është në rrezik – në mënyrë që, në fund të fundit, industritë farmaceutike dhe të teknologjisë të mund të gjenerojnë fitime të mëdha nga shitja e testeve PCR, testet dhe vaksinat e antigjenit dhe antitrupave, si dhe korrja e gjurmëve tona të gishtërinjve?

3) A është e vërtetë që qeveria gjermane u lobua masivisht, më shumë se çdo vend tjetër, nga protagonistët kryesorë të kësaj të ashtuquajture pandemie koronare (Z. Drosten, virolog në Spitalin Charité në Berlin; Z. Wieler, veteriner dhe përgjegjës i ekuivalentit gjerman të CDC, RKI; dhe Z. Tedros, kreu i Organizatës Botërore të Shëndetësisë ose OBSH) sepse Gjermania njihet si një vend veçanërisht i disiplinuar dhe për këtë arsye do të bëhej një model për pjesën tjetër të botës për respektimi i rreptë dhe, natyrisht, i suksesshëm i masave të kurorës?

Përgjigjet për këto tre pyetje janë të nevojshme urgjente sepse koronavirusi i ri dhe shumë i rrezikshëm nuk ka shkaktuar ndonjë vdekshmëri të tepërt askund në botë, dhe sigurisht jo këtu në Gjermani.

Por masat anti-korona, baza e vetme e të cilave janë rezultatet e testit PCR, të cilat nga ana tjetër të gjitha bazohen në testin gjerman Drosten, në ndërkohë, kanë shkaktuar humbjen e jetëve të panumërta njerëzore dhe kanë shkatërruar ekzistencën ekonomike të panumërta kompani dhe individë në të gjithë botën. ‘

Ndiqni videon: Thirrje për Arrestimin AnthoFauci dhe Bill GatesKëto ishin përfundimet e komitetit:

Crisis Kriza e koronës duhet të riemërtohet si “Skandali i Koronës”

Eshte:

• Rasti më i madh i torturave ndonjëherë
• Krimi më i madh kundër njerëzimit i kryer ndonjëherë

Përgjegjësit duhet të jenë:

• Ndiqet penalisht për krime kundër njerëzimit
• Paditur për dëmet civile

Të vdekur:

• Nuk ka vdekshmëri të tepërt në asnjë vend
• Vdekshmëria nga virusi Corona është e barabartë me gripin sezonal
• 94% e vdekjeve në Bergamo u shkaktuan nga transferimi i pacientëve të sëmurë në shtëpitë e pleqve ku ata infektuan njerëz të moshuar me sistem të dobët imunitar
• Mjekët dhe spitalet në të gjithë botën u paguan për të deklaruar viktima të vdekura të Covid-19
• Shtetet e SHBA me dhe pa bllokime kanë statistika të krahasueshme të sëmundjeve dhe vdekshmërisë

Autopsitë treguan:

• Fatalitetet pothuajse të gjitha të shkaktuara nga kushte serioze para-ekzistuese
• Pothuajse të gjitha vdekjet ishin njerëz shumë të moshuar
• Suedia (pa bllokim) dhe Britania (bllokim i rreptë) kanë statistika të krahasueshme të sëmundjeve dhe vdekshmërisë

Shëndeti:

• Spitalet mbeten bosh dhe disa përballen me falimentim
• Popullatat kanë imunitet të qelizave T nga valët e mëparshme të gripit
• Imuniteti i tufës ka nevojë vetëm për 15-25% të infeksionit të popullatës dhe është arritur tashmë
• Vetëm kur një person ka simptoma, një infeksion mund të jetë ngjitës

Testet:

• Shumë shkencëtarë e quajnë këtë një pandemi të testit PCR, jo një pandemi korona
• Njerëzit shumë të shëndetshëm dhe jo-infektivë mund të jenë pozitivë
• Mundësia e pozitivitetit të rremë është 89-94% ose afër sigurisë
• Prof Drosten zhvilloi testin e tij PCR nga një virus i vjetër SARS pa parë kurrë virusin e vërtetë Wuhan nga Kina
• Testi PCR nuk bazohet në fakte shkencore në lidhje me infeksionet
• Testet PCR janë të padobishme për zbulimin e infeksioneve
• Një test pozitiv PCR nuk do të thotë se është i pranishëm një infeksion ose që është gjetur një virus i paprekur
• Përforcimi i mostrave mbi 35 cikle është jo i besueshëm por OBSH rekomandoi 45 cikle.

Paligjshmëria:

• Qeveria gjermane mbylli, imponoi distancimin shoqëror / veshjen e maskave në bazë të një mendimi të vetëm
• Bllokimi u vendos kur virusi tashmë tërhiqej
• Bllokimet u bazuan në infeksione inekzistente
• Ish presidenti i gjykatës kushtetuese federale gjermane dyshoi në kushtetutshmërinë e masave të kurorës
• Ish gjykatësi i gjykatës supreme të Mbretërisë së Bashkuar Lord Sumption arriti në përfundimin se nuk kishte asnjë bazë faktike për panik dhe asnjë bazë ligjore për masat e kurorës
• RKI gjerman (ekuivalent i CDC) rekomandon që të mos kryhen autopsi
• Masat e Koronës nuk kanë bazë të mjaftueshme faktike ose ligjore, janë antikushtetuese dhe duhet të shfuqizohen menjëherë
• Asnjë shkencëtar serioz nuk i jep ndonjë vlefshmëri modeleve famëkeqe kompjuterike false të Neil Fergusonit që paralajmërojnë për miliona vdekje
• Mediat kryesore nuk kanë arritur të raportojnë plotësisht faktet e vërteta të së ashtuquajturës pandemi
• Demokracia rrezikon të zëvendësohet nga modelet totalitare fashiste
• Drosten (i testit PCR), Tedros i OBSH-së dhe të tjerët kanë kryer krime kundër njerëzimit siç përcaktohet në Kodin Penal Ndërkombëtar
• Politikanët mund të shmangin zbritjen me sharlatanët dhe kriminelët duke filluar diskutimin shkencor publik të vonuar

Konspiracioni:

• Politikanët dhe media e zakonshme i shtyu popullatat në panik
• Fëmijët u bënë të llogaritur që të ndjehen të përgjegjshëm “për vdekjen e dhimbshme të torturuar të prindërve dhe gjyshërve të tyre nëse nuk ndjekin rregullat e Corona”
• Testi i pashpresë PCR përdoret për të krijuar frikë dhe jo për të diagnostikuar
• Nuk mund të flitet për një valë të dytë

Lëndimi dhe dëmtimi:

• Dëshmi të shëndetit gjigant dhe dëmtimit ekonomik të popullatave

Masat anti-korona kanë:

• Vrau njerëz të panumërt
• Shkatërroi kompani dhe individë të panumërt në të gjithë botën
• Fëmijët po merren nga prindërit e tyre
• Fëmijët traumatizohen në masë
• Falimentimet priten në bizneset e vogla dhe të mesme.

Dëmshpërblimi:

• Një padi gjyqësore duhet të ngrihet në SHBA ose Kanada, me të gjitha palët e prekura në të gjithë botën që të kenë mundësinë të bashkohen
• Kompanitë dhe njerëzit e vetëpunësuar duhet të kompensohen për dëmet ‘

A është shkrimi në mur për Gates, Hancock, Fauci dhe miqtë? Epo proceset gjyqësore janë ngritur dhe rekordi i Reiner Fuellmich sigurisht sugjeron që ata nuk kanë asnjë shans.

/Plus7
 
Top