Gezuar Pashket!

Gezuar Pashket gjithe besimtareve ortodokse!!! te kishes se Nolit ! ?

Zoti ju bekofte dhe ju mbushte zemrat me miresi dhe dashuri per veten tuaj dhe njerezimin!
 
Pa futur ne mes ceshtjen e Nolit,Gezuar te gjitheve!
Ne keto kohe te veshtira le ti lutemi Zotit te na dhuroj shprese dhe drite!
Krishti u ngjall!
 
Gëzuat Pashkët ortododokse për shumë jetë!
Qofshi të begatuar me mirësi, ju e familjet e juaja.
 
Gezuar.
Goca a ngjyroset nonje veze? :giggle:
 
Njerëz,

Në prag të festës së shenjtë të Pashkëve, ditës së triumfit të së mirës mbi të keqen, të triumfit të shpresës mbi zhgënjimin urojë gjithë të mirat e botës për ju.

Urojë që kjo Pashkë të sjellë shpresën për fillime të reja dhe shumë bekime, për ju dhe familjen tuaj. Ju realizoftë secila ëndërr.

Gëzuar Pashkët!

Me respekt,
Kitrra 123
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top