Gezuar Pashket!

Gezuar Pashket gjithe besimtareve ortodokse!!! te kishes se Nolit ! ?

Zoti ju bekofte dhe ju mbushte zemrat me miresi dhe dashuri per veten tuaj dhe njerezimin!
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Pa futur ne mes ceshtjen e Nolit,Gezuar te gjitheve!
Ne keto kohe te veshtira le ti lutemi Zotit te na dhuroj shprese dhe drite!
Krishti u ngjall!
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Gëzuat Pashkët ortododokse për shumë jetë!
Qofshi të begatuar me mirësi, ju e familjet e juaja.
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Gezuar.
Goca a ngjyroset nonje veze? :giggle:
 
Top