Gati çdo i pesti kosovar nuk shkon te mjeku, shkak mungesa e parave

legjenda

Tetova
parate.png


Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë, për nder të Ditës së Mbulimit Universal të Shërbimeve Shëndetësore, ka organizuar një tryezë me temën “Sigurimi shëndetësor”.
Sipas të parit të shoqatës, Fadil Kryeziu, 1/3 e popullatës në Kosovë nuk merr shërbimin e nevojshëm shëndetësor, ndërsa 18 përqind e popullatës nuk kërkojnë fare shërbim shëndetësor për shkak të vështirësive financiare, njofton Klankosova.tv.
Ndërsa zëvendësministri i Shëndetësisë, Arsim Berisha, premtoi që me anë të ligjit të ri do të ndërhyjë në ligj.
“Sigurimet shëndetësore publike janë një nga prioritetet kryesore të qeverisë dhe në planin e Qeverisës së Kosovës, ku ne do të ndërhyjmë në ligje sepse e do edhe koha që të jemi në nivel bashkëkohor që të fuqizohet kapaciteti administrativ njerëzor, infrastrukturor si kusht për fillimin e grumbullimit të kontributeve”.
Të padiskutueshëm kujdesin shendësor e ka cilësuar edhe koordinatorja për zhvillimin e OKB-së në Kosovë, Klan Kosova - Jemi një - Hleb: Nuk e di pse e lashë Arsenalin për Barcelonën
 

MrCool

Old School.
Jo vlla, eshte teme e qellume qe prek realitetin e hidhur ne te cilin jetojme.

Vazhdo 💪
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Megjithate shkon ne kafe per te shpenzuar leket.
Me sa di une, njerezit qe jane ne asistence sociale, sherbimet primare, sekondare dhe terciare ne shendetesine kosovare i shfrytezojne falas.
 
Top