Fundi i kohës.

Në fund të kohës do të jemi vetëm pluhur. Galaktikat do të ushqehen me memorien tonë duke përshëndetur secilën prej grimcave të universitetit, për nderë të epokës së re të pavdekshme.
Dhe përsëri, si gjithmonë, do të jetë sikur të mos kemi ekzistuar kurrë, të pavdekshëm nga ligji i Një_shit. Të jetojmë në kujtimet e njerëzve të tjerë,
në multidimensionale që nuk kemi provuar kurrë, duke kaluar tingullin e kohës dhe muzgut, dhe përsëri, ne mund të jemi si gjithmonë, banorëte vetëm të kohës.
Brunilda Trenova
FB_IMG_1584814232608.jpg
@LeVoyageur
 
Redaktimi i fundit:
Në fund të kohës do të jemi vetëm pluhur.

Sa fraze e bukur ......ashtu dua te jem pluhur ???
 
Top