FotoAlbum World Cup 2022

Ketu mund te postoni cdo foto por dhe video qe ju ka pelqyer ne kete boteror qe po lejme pas. Une meqe pashe keto tani e me pelqyen e solla si teme. Por jam e sigurte te gjithe ju do keni momente qe ju kane pelqyer, sidomos disa gola ndoshta. Me falni po une i kam te gjitha me Marokun sot. Po ngushellohem me fotot. 🤣
FB_IMG_1671055933975.jpgFB_IMG_1671055930088.jpgFB_IMG_1671055925648.jpgFB_IMG_1671055920336.jpgSmartSelect_20221214_230913_Instagram.jpgSmartSelect_20221214_230546_Instagram.jpgSmartSelect_20221214_230504_Instagram.jpgSmartSelect_20221214_230445_Instagram.jpgSmartSelect_20221214_230437_Instagram.jpg
 
ap22332540125474_custom-68d5ab6b6b221c15cc620ac26c244c786a78103b-s1300-c85.webp


1000x563_cmsv2_2cb167e2-8265-5520-9294-bef9d86ba1a2-7248836.jpgwhatsapp-image-2022-12-14-at-18-17-09-2--7--1-_710x400xt.jpg

Fj97fG2WYAQx3MJ


Njeriu, njeriu mbetet ne fund. Jo rezultati, e as topi!
(sidomos per ne qe s'fitojme as lek e asgje 😁)
 
Top