Foto/Nusja e dhëndri ndërpresin dasmën, shkojnë të votojnë

WxP

Antarë i Respektuar
Shqiptarët iu janë bashkuar sot qendrave të votimit për të hedhur votën e tyre. Përveç liderëve socialistë me familjarët e tyre dhe një të moshuare 94-vjeçare në Librazhd, drejt kutive të votimit është drejtuar sot dhe një çift, që po martohej pikërisht sot. Fotoja e çiftit duke votuar është publikuar në “Facebook” nga kreu i […]

The post Foto/Nusja e dhëndri ndërpresin dasmën, shkojnë të votojnë appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top