forumi flen gjume,po ne rrime zgjuar. :P

Forumet këtë kanë...
Herë janë on the top e herë bie aktiviteti..
Kjo varet nga grupet e userave që ndjekin njëri-tjetrin dhe ngujohen aty ku ndihen më mirë. Zakonisht ikin prej stafit, përplasjes mes tyre duke mos gjetur drejtësinë virtuale
Unë e kam parë fv në kulmin e tij. Kishte tema interesante dhe anëtarë zevzekë.që ngjallnin debate ...
Mbase kjo qetesia e tepruar vjen pas pushimeve...për tu tërhequr vëmëndjen duhen këto sondazhet dhe aktivizohen si kërpudhrat pas shiut.
 
Forumet këtë kanë...
Herë janë on the top e herë bie aktiviteti..
Kjo varet nga grupet e userave që ndjekin njëri-tjetrin dhe ngujohen aty ku ndihen më mirë. Zakonisht ikin prej stafit, përplasjes mes tyre duke mos gjetur drejtësinë virtuale
Unë e kam parë fv në kulmin e tij. Kishte tema interesante dhe anëtarë zevzekë.që ngjallnin debate ...
Mbase kjo qetesia e tepruar vjen pas pushimeve...për tu tërhequr vëmëndjen duhen këto sondazhet dhe aktivizohen si kërpudhrat pas shiut.
Sa kulme e humnera i kam parë forumit.
Arsyet janë multiple.... Si i thonë ndryshe; kur lidh gomarin në një vend të gabuar.
 
Too busy lately! Per mua ska patur rendesi fare as kush ik as kush rri. Thjesht veproj sipas impenjimeve dhe vendimeve te mia. No one has the power te me lidh mas forumi por as te me largoj vec vetes . Dhe s'me ka ndikuar asnjehere vala e ikjes ne grup. Madje kur iknin une kthehesha se me vinte keq kur ngelte forumi vetem.😁 Pastaj sigurisht qe sjelljet ndernjerezore nga gjithsecili ne menyre te vazhdueshme behen faktor terheqes ndaj forumit ose shtytes dhe largues prej tij.

anyway...
p.s. Hi Friends! 🤗
 
Unë akoma nuk kam gjetur dashurinë😂😂🤣🤣.
Kur të gjej shpirtin binjak,nuk do më shihni më.
Ndaj lutuni që të jem single e ktë vit😋😋.
Për të mirën tuaj e kam....
Sa për forumet.
Njerzit ikin aty ku ndjehen mirë.
Dikush do forumet e qeta...
E dikush do shum zhurmë.
Ama na vizitoni ndonjëherë se na bohet qejfi.....
 
Pak ikin e vine sipas puneve dhe terezise qe kane ne jeten reale,por shume ikin e vine se u bie sheqeri ne uje.Asnjehere se kam kuptuar dhe skam per ta kuptuar kapricon dhe varesine nga virtualiteti.
Gjithsesi qofshin me shendet e jete o Zot pa dhe forumi ka ciklet e veta.
 
Unë akoma nuk kam gjetur dashurinë😂😂🤣🤣.
Kur të gjej shpirtin binjak,nuk do më shihni më.
Ndaj lutuni që të jem single e ktë vit😋😋.
Për të mirën tuaj e kam....
Sa për forumet.
Njerzit ikin aty ku ndjehen mirë.
Dikush do forumet e qeta...
E dikush do shum zhurmë.
Ama na vizitoni ndonjëherë se na bohet qejfi.....
Ti duhet ra sjellesh dhe burrin ketu, te na rritet aktiviteti. Ahahaha
 
Derisa te jem un ktu sdo ket gjume jo harrojeni . Mos filloj te bej tag dhe gjithe zhurmuesit si une 😬😬😝😝
1….2…3 prova teknike 🙈


Pas kafes miq do ju bej tag tgjitheve prap :p
 
Zgjuar jemi zgjuar, por ja që kemi ca punë që duhen kryer para se të hyjmë në forum e shijojmë kafen, përveç temave interesante 😁
 
Top