Formoni fjali me fjalen e fundit!

Per ty do te beja cdo gje, kete fragment fjalesh do ta thoshte nje i dashuruar rishtazi.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Rishtazi u gjenden ne nje feste te njohurish,koha u ndal,kujtimet u ringjallen, dhe koha u shua.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
U shua cdo gje,sikur te mos kishin ndodhur kurre.
 
Top