Florian Marku nuk zhgënjen, mund kundërshtarin në pak sekonda dhe bën thirrje: Dua një boksier më të fortë

Xhelozi

Staf në FV.AL
S/M
Shiko fotografinë 65e5b0561b3ef131563c53c8b1f81e02.mp4Kanë mjaftuar 54 sekonda për boksierin shqiptar, Florian Marku për të triumfuar në ndeshjen ndaj Dilan Moran, të mbajtur në MançesterArena.
Marku, në sekondat e para goditi fort kundërshtarin, duke bërë që arbitri të mbyllë sfidën më shpejt se ç’ishte parashikuar.

Një triumf i arritur me Knock Out teknik dhe me shumë meritë.

Panoramasport.al
 
Ky ishte i skilipec
Me bast qe dhe une e mundja ;p
 
Bravo Flori. 👏🇦🇱🔥
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-𝐁𝐢𝐬𝐞𝐝𝐞̈ 𝐦𝐞 𝐯𝐞𝐭𝐞𝐧....

  Votat: 4 25.0%
 • 2-Shendeti

  Votat: 1 6.3%
 • 3-Treni I enderrava....

  Votat: 0 0.0%
 • 4-"Ka netë"

  Votat: 4 25.0%
 • 5-`Ne endrren e nje treni.`

  Votat: 3 18.8%
 • 6-Treni jetës

  Votat: 4 25.0%
 • 7-Kohë lufte...

  Votat: 0 0.0%
Back
Top