Fituesi i muajit Korrik 2018

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Me urdhrin e rregullores se forumit, shpallim perfundimisht fituesit e korrik 2018:

Vendi i pare: Vvetoni (I kam fol Henes per ty)
Vendi i dyte: Levina (Sikur Hena te fliste)
Vendi i trete: Nevertiti (Vdekja e Henes)

Falenderoj pjesemarresit dhe ftoj anetaret me krijimet e tyre per muajin Gusht: STINA IME

I kam fol henes per ty.jpg
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Suksese. :)
 

jana80

Super Moderator
Themelues
urime vvetoni sh krijim i bukur te komplimentoj!
urime edhe pjesemarresve te tjere
pas krijimit qe votova me pelqej sh edhe vdekja e henes... nev ke ndryshuar stil :)
suksese
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Me urdhrin e rregullores se forumit, shpallim perfundimisht fituesit e korrik 2018:

Vendi i pare: Vvetoni (I kam fol Henes per ty)
Vendi i dyte: Levina (Sikur Hena te fliste)
Vendi i trete: Nevertiti (Vdekja e Henes)

Falenderoj pjesemarresit dhe ftoj anetaret me krijimet e tyre per muajin Gusht: STINA IME

Shiko fotografinë 33148

Kam nje sugjerim, tek certifikata, te hiqet emri i moderatorit, se duket sikur e mer ai ! :p
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Ky vetoni nuk uron asiher kshu ne pergjithsi, por gjthss Urime urime! :D


p.s. Nevi: Surprize e radhes stili yt. Bravo. Vazhdo keshtu :)
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Kam nje sugjerim, tek certifikata, te hiqet emri i moderatorit, se duket sikur e mer ai ! :p

Moderimi është i bere nga nje gocë. Pseudonimi i plotë është Loyalty. Pra, jo gjysmake në thelb. :)
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Paskam votuar Levinen :)

Po ne vendin e 4 kush ishte?

Vendi i 4 - Kitrra me Henez-o
Vendi i 5- Natta me Ajo dhe Hena
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Dying do jesh pjesmarres?
 
Top