Feja dhe teknikat alternative

Airsolid

Antarë i ri
Sipas meje, astrologjia nuk e kundërshton fejën. Ajo është shumë më e vjetra nga fejat të tashme. Ajo është një mbledhje e përvojës, diturisë dhe urtësisë të shumë popullve antike.
Taroti nuk është blasfemi. ثshtë një teknikë e parapsikologjisë që bazohet në intuitën e këshëlluesit. Ndonjëherë, syri ynë, në nivel të ndërgjegjshëm, nuk noton ndryshime te ne. (Vetë jeta është e mbushur plot me raste intuitive dhe telepatike, të cilat paraqiten në mënyrë spontane, midis personave që janë të lidhur ngushtë emocionalisht siç është rasti i nënës dhe fëmijës, motrës e vëllait, burrit e gruas etj.) Përse, eksistojnë njerëz specializuar të na perceptojnë në nivel intuitiv: një mikro-shprehje e fytyrës, një ton në zërin tonë. Këshëlluesët kultivojnë në vet këtë intuitë dhe arsimohen vazhdimisht me lexue dhe me hulumtime të pavarura.
Dhe sipas juve?
 
Top