Është normale të rrahësh gruan?

Hec mos e rreh kete pastaj?🤣

Vetem nje nene….. ji krenar per goca te tilla qe ushqejne femijen natyrshem pasur parasysh trendin e sotem shumica i ushqejne me shishe
 
Jam komplet kundra dhunes … por ka edhe gra qe vetem frika dhe druri i mban … dhe jam bindur qe kjo lloj femre eshte edhe ajo qe krijon dhe nxit dhunen apo vese te tjera .
 
Kur thuhet "Por" vecse legjitimohet gjtihcka.
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top