Ëndrra më e çuditshme që shohin njerëzit. Kjo është pyetja që ka vendosur rekorde kërkimi në Google

endr1.jpg
Hulumtimi nga agjencia e marketingut dixhital AGY47 për vitin 2021 zbuloi se kërkimet në Google për "pse vazhdoj të shoh ëndrra të çuditshme" u rritën me 200% krahasuar me një vit më parë. Por njëra është më e rëndomta.
Të gjithë pyesin për shpjegimin e kësaj ëndrre.

"Pse e shoh në ëndërr ishin tim?"
Lajmi i mirë është: nuk jeni të vetmit. Kërkimet për "Pse po ëndërroj për ish-in tim" u rritën me 2,450% nga viti 2020 në 2021, pasi britanikët u përpoqën të kuptonin se përse ëndërronin për një person me të cilin kanë pasur marrëdhënie më herët.
Të ëndërrosh për ish-in tënd mund të jetë në mënyrë metaforike ëndërrim i kohëve të kaluara dhe pikëllim për humbjen e atyre kohërave.
Nëse ndiheni sikur ish-i juaj ju ka ‘braktisur’, mund të ketë të bëjë me vetëpranimin. Nëse keni qenë të dominuar në marrëdhënie, mund të jetë një kujtesë për të rimarrë fuqinë tuaj dhe pohoni ndjenjën tuaj të forcës.”Sipas studimit, ëndrra e dytë më e zakonshme e bllokimit ishte ëndërrimi i rënies, me një rritje të madhe prej 600% në kërkimet për "çfarë do të thotë kur ëndërroni veten duke rënë".Rënia mund të jetë për të qenë të pasigurt, jashtë kontrollit, të mbingarkuar ose sikur kontrolli të është hequr nga duart. Ju mund të keni humbur besimin në veten tuaj ose të jeni ndjerë në ankth, të gjitha këto kanë kuptim pasi jeta normale është hequr përkohësisht.”
Pse po ëndërroj që më bien dhëmbët dhe flokët?
Humbja dhe rënia e dhëmbëve mund të jetë shenjë për moskuptimin e plotë të një situate, mbi të folurit dhe thënien e tepërt ose diçka që i vjen fundi papritur.
Mund të ketë të bëjë gjithashtu me humbjen e fuqisë, përballjen me një formë humbjeje, të qenit i pavendosur ose reflektimi se si e shihni pamjen tuaj fizike.”/ glamourmagazine.co.uk

noa.al
 
Gjeja me mire eshte mos ti kujtosh endrrat,mos tu japesh asnje rendesi.
Nje sistem i ngarkuar endrrash ne gjume,eshte shpesh mbingarkes stresi,ose munges vitaminash.
sidomos e sistemit nervor.
Gjithesesi te shikosh ndonje enderr,eshte normale pasi eshte shenje e jetes,dhe qe jemi gjalle akoma.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 1 12.5%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 4 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 1 12.5%
 • 4-Engjulli im.

  Votat: 2 25.0%
 • 5-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 6-Ne duart e kohes.

  Votat: 0 0.0%
Back
Top