Elena Kocaqi rikthen Vidin, Princin gjerman te Shqiperise! (19 qershor 2015)

Lauri

Anunnak
Puna dhe mundi i lavrueshem i Elena Kocaqi meriton degjimin e kesaj video deri ne fund, ajo shpjegon me hollsi ngjarjet te pa degjuara te historise sone rreth kohes se Princ Vid.


 

Lauri

Anunnak
Titulli: Elena Kocaqi rikthen Vidin, Princin gjerman te Shqiperise! (19 qershor 2015)

Princesha Sofi ka vdekur me titulli Princesha shqipetare m 1936
Ajo ishte me origjine Rumune, nga dera mbreterore, ku dihet se atje ishte familja Gjika.
اezar Ndreu
princ1_zpsq7w4swed.jpg
 

Attachments

  • princ1_zpsq7w4swed.jpg
    princ1_zpsq7w4swed.jpg
    54.5 KB · Shikime: 0
  • princ1_zpsq7w4swed.jpg
    princ1_zpsq7w4swed.jpg
    54.5 KB · Shikime: 0
Top