E Drejta Ndërkombëtare Private

Loyalty

Anëtar i Nderuar
E drejta ndërkombëtare private, ben pjesë në sistemin e brëndshëm të organizimit drejtues shtetëror. Ndryshe nga e drejta ndërkombëtare publike, ajo nuk merret me marrëdhëniet e jashtme midis shteteve, por me ligjet shtetërore që kufizojnë të drejtën private të një Shteti, duke vendosur, kur duhet të vihet në zbatim dhe kur nuk duhet të vihet në zbatim.
Nga ana ligjore, nuk
është e vëndit të vihen në kontradiktë dy sistemet ligjore të së drejtës ndërkombëtare publike dhe asaj private, pasi ato i përkasin dy organeve ligjore të ndryshme.

Testamento.jpg
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top