Diskutime rreth temave të konkursit letrar 2023

Jetmira

V.I.P
Kto temat e konkursit.
Janari.(Do ishte mirë të flisnim për fëmijën tonë të brendshëm).
Dashje padashje në çdo fillim viti ne kthehemi pas.
Na kujtohet kur nuk kishim shumë,por ishim pranë tryezës familjare.
Shum prej jush ikin,e shum prej jush janë në punë.
Jam bërë e ndjeshme😞😞
Pasi kam 1 parandjenjë që shum shpejt do iki nga familja ime..
Ndaj tii kushtojm 1 temë fëmijës që kemi brenda vetes.
Edhe pse rritemi,e koha ecën shpejt.
Ndonjëherë na shkon mendja për ëmbëlsira,apo të luajmë siç bënim dikur.
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Antarë të dashur temat për Konkursin Letrar 2023 janë këto:
Shkurt-Fjalë zemre/shpresë dhe dashuri
Mars- Vargje për nënën/femrën
Prill- Prag pranvere
Maj -Aromë lulesh
Qershor - Bashkë me fëmijët shpirtin endim
Korrik - Relax /Temë e lirë
Gusht -Dashuri në Bregdet
Shtator -Treni ëndrrave
Tetor -Vjeshtë e artë
Nëntorë- Gjurmë historike/Atdhedashuria
Dhjetorë-Festat e fundvitit
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
dhe nje teme e bukur qe me erdhi ne mendje tani do ishte;
Treni i endrrave.
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Antarë të dashur @Raniaa @Lise @Desa @NeVertiti @Lauri @Punk1 @Soulmind @Narta @Metamorphosis_Poet @Rrelse @Ohana @Hena @Element @Hartini @Baboon @Jetmira @ViktoriA~ @Vajza @Marakli^Krapit @E**A** @Gavriil @Aron_ @Kthjellimi @NjeZePraneJush boçe @Endrra @princesha @Robin ....të gjithë ju dashamirës të penës 🤍♥️ju njoftoj se në 15 shkurt do hap konkursin e letërsisë ♥️
Do isha e nderuar të merrnit pjesë me krijimet e juaja ♥️🤍
Shkurt-Fjalë zemre/shpresë dhe dashuri
Tema ⬆️
 

Gi de Masha

Anëtar i ri
Kam një ide, ndoshta intetesante.
Do të ishte mirë që cilido anëtar qe merr pjesë në konkurs , të merrte pjesë me “shifër” dmtt me kod të fshehtë…
Si bëhet kjo?
Caktojmë një njeri të besueshëm… ose edhe dikush nga stafi ( personi i tillë nuk do të marrë pjesë në konkurs ) dhe pjesëmarrësit ia dërgojnë punimet këtij personi.
Ky personi i bën postimet a pjesëmarrësve me shifër.
Ta zëmë, anëtarja @Rrelse punimit të saj i vë “shifrën”…. BJESHKA ose XXY3….
Pse e bëra këtë propozim? Për të ikur nga subjektiviteti, sepse pi të jetë i ditur autori vjen në shprehje subjektivitet… që thënë më shkurt, unë ia kisha dhënë votën Rrelses, ndoshta pa meritë.

Respekt!
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Kam një ide, ndoshta intetesante.
Do të ishte mirë që cilido anëtar qe merr pjesë në konkurs , të merrte pjesë me “shifër” dmtt me kod të fshehtë…
Si bëhet kjo?
Caktojmë një njeri të besueshëm… ose edhe dikush nga stafi ( personi i tillë nuk do të marrë pjesë në konkurs ) dhe pjesëmarrësit ia dërgojnë punimet këtij personi.
Ky personi i bën postimet a pjesëmarrësve me shifër.
Ta zëmë, anëtarja @Rrelse punimit të saj i vë “shifrën”…. BJESHKA ose XXY3….
Pse e bëra këtë propozim? Për të ikur nga subjektiviteti, sepse pi të jetë i ditur autori vjen në shprehje subjektivitet… që thënë më shkurt, unë ia kisha dhënë votën Rrelses, ndoshta pa meritë.

Respekt!
Hvor er det godt at se dig her efter så lang tid 😊
Nofkat e konkuruesëve janë të fshehta, por disa njihen nga stili i shkrimit. Ide e mirë megjithatë 🙂
 

Rrelse

Prej kuksi o Bush😜
Kam një ide, ndoshta intetesante.
Do të ishte mirë që cilido anëtar qe merr pjesë në konkurs , të merrte pjesë me “shifër” dmtt me kod të fshehtë…
Si bëhet kjo?
Caktojmë një njeri të besueshëm… ose edhe dikush nga stafi ( personi i tillë nuk do të marrë pjesë në konkurs ) dhe pjesëmarrësit ia dërgojnë punimet këtij personi.
Ky personi i bën postimet a pjesëmarrësve me shifër.
Ta zëmë, anëtarja @Rrelse punimit të saj i vë “shifrën”…. BJESHKA ose XXY3….
Pse e bëra këtë propozim? Për të ikur nga subjektiviteti, sepse pi të jetë i ditur autori vjen në shprehje subjektivitet… që thënë më shkurt, unë ia kisha dhënë votën Rrelses, ndoshta pa meritë.

Respekt!
Hey🤗
 
Top