Dicka cilesore ju lutem!!

Nje thenie, nje mendim.
Nje ankese apo shqetesim.
Thjesht te jete dicka qe permban nje kuptim.

Ps: Tema nuk eshte me shaka.
Postoni nese vertete keni dicka qe zgjon nje diskutim, nje dicka sociale apo kulturore. Qofte luftrash ne rajone apo paqesore.
Ne te kundert le te rri si nje teme e vetme cilesore. BOSh.
 
Ndjem i mohuar nga te drejtat e mia nese qendroj neglizhent ndaj dy bukurive 😜
Sa me takt jam eee ? 😂
Em mi se iska em mi se stiska thonë sllavo maqedonët 😂😂
E do të drejtën tënde a si? 🤪
 
“Të rriturit nuk kuptojnë kurrë asgjë, edhe fëmijët lodhën duke u shpjeguar gjithçka gjithmon."
"Princi i vogel"💛🥰
IMG_20220803_133638.jpg
 
Një dialog i djeshëm me çunin tim tani më 15 vjeçar për ditëlindjet në përgjithësi.
- Mami, ndjes që e harrova ditëlindjen tënde.
- S’ka gjë zemër. Nuk i jap rëndësi ditëlindjes, por ditës së nënave.
- E parë teknikisht, pra duhet uruar dita kur kemi dalë nga vagina?!
😂😂😂😂
Më bëri të reflektoj mbi ca gjëra të imta, që na japin gëzim, pa e menduar e llogjikuar fare gjenezën!
Pa marrë parasysh llojin e bisedës, natyrën e gjenezës, të drejtosh bisedën kah të qeshurat, është çelësi i momenteve cilësore.
😊
 
"Më thonë: po të gjesh një skllav të fjetur, mos e zgjo, mbase ai ëndërron lirinë.
Dhe unë përgjigjem: nëse gjen një skllav të fjetur, zgjoje dhe fol me të për lirinë"

Mos imagjinoni skllevër në zinxhir...sot skllevër janë ata në tru
 
"Koha nuk mund të matet.
Nuk do të më thuash se një orë dashuri, një orë dhimbje, një orë gëzim, një orë frikë....të gjitha këta kanë gjashtëdhjetë minuta "🤷
 
"Zemra e mire zbut dhe gurin."
Nuk e paskan thene kot jo. M'ka be pershtypje dicka qe morra vesh. Cudi..
 
Top