Dëshironi të krijoni një webfaqe? Këtu janë 8 gjërat që do t’ju duhen për të filluar

hostinkos

Antarë
Nëse jeni gati të krijoni një webfaqe për biznesin tuaj dhe të filloni të ndërtoni praninë tuaj online, këtu e gjeni për çfarë do të keni nevojë për të filluar.

1. Krijimi i një faqe interneti fillon me emrin e domain-it​

Mendoni për emrin tuaj të domenit si adresën digjitale që audienca juaj do të përdorë për t'ju gjetur online. Është e rëndësishme të zgjedhni një domen të thjeshtë, të rëndësishëm, të paharrueshëm.

Po kërkoni një udhëzues? Këtu gjeni 10 këshilla të dobishme për të zgjedhur domenin që është i duhuri për ju.

2. Një logo​

Çdo biznes ka nevojë për një logo pasi do të ndihmojë në krijimin e një pranie të fortë vizuale online. Dizajni dhe skema e ngjyrave duhet të pasqyrojnë nga afër frymën e biznesit tuaj. Duhet gjithashtu të jetë tërheqëse vizualisht.

3. Një e-mail adresë biznesi​

Pasja e adresës tuaj të personalizuar të postës elektronike të biznesit tregon profesionalizëm dhe do t'i japë pranisë suaj digjitale një nivel ekstra të besueshmërisë. Në një kohë kur reputacioni është i rëndësishëm, gjithçka që mund të bëni që do t'ju ndihmojë të krijoni besim tek audienca juaj do t'i sjellë dobi biznesit tuaj në planin afatgjatë.

4. Dizajnimi i webfaqes​

Përzgjedhja e CMS-it të duhur për ndërtimin e webfaqes do t'ju ndihmojë të krijoni një webfaqe që pasqyron biznesin tuaj dhe tërheq drejtpërdrejt audiencën tuaj ideale. Ekzistojnë një larmi opsionesh të disponueshme të CMS por edhe të kompanive që mund të ndihmojnë të ndërtojnë një prani digjitale. Hostinkos punon shumë për të krijuar një webfaqe cilësore.

5. Një plan web hosting​

Web hosti juaj i uebit ofron destinacionin digjital në të cilin website 'jeton' online. Kurdoherë që dikush shtyp emrin e domain-it, shfletuesi i tij do të mbledhë web përmbajtjen tuaj nga hosti juaj dhe do t'ia dorëzojë atë shpejt dhe me efikasitet. Është e rëndësishme të zgjedhni llojin e duhur të web hosting për nevojat tuaja.

6. Imazhe me cilësi të lartë​

Pamjet tuaja vizuale janë po aq të rëndësishme sa kopja e webfaqes suaj sepse ato duhet të jenë në harmoni për të treguar historinë tuaj dhe për tu lidhur me audiencën tuaj. Nëse do të vizitonit një faqe interneti që përmbante imazhe me cilësi të dobët, nuk ka gjasa që ju ta shihni atë si të një biznesi profesionist dhe të besueshëm. Meqenëse bërja e një përshtypje të parë pozitive është thelbësore, sigurohuni që imazhet tuaja të jenë me cilësi të lartë dhe të përfaqësojnë me saktësi biznesin tuaj.

7. Një softuer për redaktimin e imazheve​

Është e mundshme që do t'ju duhet të ndryshoni madhësinë, rrotulloni ose preni imazhet tuaja me raste dhe një redaktues imazhesh do t'ju ndihmojë ta bëni këtë me lehtësi dhe me efikasitet. Ky softuer do t'ju ndihmojë gjithashtu të bashkoni grafikë vizualisht tërheqëse për të ndarë në webfaqen tuaj dhe në të gjitha mediat sociale.

8. Google Analytics​

Nëse jeni të etur për të rritur webfaqen tuaj, instalimi i një mjeti analitik është thelbësor. Këto të dhëna do t'ju tregojnë se sa njerëz po vizitojnë webfaqen tuaj, si kanë mbërritur, sa kohë kanë qëndruar, cilat faqe kanë vizituar dhe shumë, shumë më tepër. Këto njohuri do t'ju ndihmojnë të bëni përmirësime në faqen tuaj të internetit, optimizimin e motorit e kërkimit (SEO)

Ky është një artikull i botuar më parë në Hostinkos Blog. Ne nuk kemi asnjë lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet e përmendura më lartë dhe ju gjithmonë duhet të hulumtoni plotësisht dhe në mënyrë të pavarur opsionet tuaja për të vendosur se çfarë është më e mira për ju.
 
Nëse jeni gati të krijoni një webfaqe për biznesin tuaj dhe të filloni të ndërtoni praninë tuaj online, këtu e gjeni për çfarë do të keni nevojë për të filluar.

1. Krijimi i një faqe interneti fillon me emrin e domain-it​

Mendoni për emrin tuaj të domenit si adresën digjitale që audienca juaj do të përdorë për t'ju gjetur online. Është e rëndësishme të zgjedhni një domen të thjeshtë, të rëndësishëm, të paharrueshëm.

Po kërkoni një udhëzues? Këtu gjeni 10 këshilla të dobishme për të zgjedhur domenin që është i duhuri për ju.

2. Një logo​

Çdo biznes ka nevojë për një logo pasi do të ndihmojë në krijimin e një pranie të fortë vizuale online. Dizajni dhe skema e ngjyrave duhet të pasqyrojnë nga afër frymën e biznesit tuaj. Duhet gjithashtu të jetë tërheqëse vizualisht.

3. Një e-mail adresë biznesi​

Pasja e adresës tuaj të personalizuar të postës elektronike të biznesit tregon profesionalizëm dhe do t'i japë pranisë suaj digjitale një nivel ekstra të besueshmërisë. Në një kohë kur reputacioni është i rëndësishëm, gjithçka që mund të bëni që do t'ju ndihmojë të krijoni besim tek audienca juaj do t'i sjellë dobi biznesit tuaj në planin afatgjatë.

4. Dizajnimi i webfaqes​

Përzgjedhja e CMS-it të duhur për ndërtimin e webfaqes do t'ju ndihmojë të krijoni një webfaqe që pasqyron biznesin tuaj dhe tërheq drejtpërdrejt audiencën tuaj ideale. Ekzistojnë një larmi opsionesh të disponueshme të CMS por edhe të kompanive që mund të ndihmojnë të ndërtojnë një prani digjitale. Hostinkos punon shumë për të krijuar një webfaqe cilësore.

5. Një plan web hosting​

Web hosti juaj i uebit ofron destinacionin digjital në të cilin website 'jeton' online. Kurdoherë që dikush shtyp emrin e domain-it, shfletuesi i tij do të mbledhë web përmbajtjen tuaj nga hosti juaj dhe do t'ia dorëzojë atë shpejt dhe me efikasitet. Është e rëndësishme të zgjedhni llojin e duhur të web hosting për nevojat tuaja.

6. Imazhe me cilësi të lartë​

Pamjet tuaja vizuale janë po aq të rëndësishme sa kopja e webfaqes suaj sepse ato duhet të jenë në harmoni për të treguar historinë tuaj dhe për tu lidhur me audiencën tuaj. Nëse do të vizitonit një faqe interneti që përmbante imazhe me cilësi të dobët, nuk ka gjasa që ju ta shihni atë si të një biznesi profesionist dhe të besueshëm. Meqenëse bërja e një përshtypje të parë pozitive është thelbësore, sigurohuni që imazhet tuaja të jenë me cilësi të lartë dhe të përfaqësojnë me saktësi biznesin tuaj.

7. Një softuer për redaktimin e imazheve​

Është e mundshme që do t'ju duhet të ndryshoni madhësinë, rrotulloni ose preni imazhet tuaja me raste dhe një redaktues imazhesh do t'ju ndihmojë ta bëni këtë me lehtësi dhe me efikasitet. Ky softuer do t'ju ndihmojë gjithashtu të bashkoni grafikë vizualisht tërheqëse për të ndarë në webfaqen tuaj dhe në të gjitha mediat sociale.

8. Google Analytics​

Nëse jeni të etur për të rritur webfaqen tuaj, instalimi i një mjeti analitik është thelbësor. Këto të dhëna do t'ju tregojnë se sa njerëz po vizitojnë webfaqen tuaj, si kanë mbërritur, sa kohë kanë qëndruar, cilat faqe kanë vizituar dhe shumë, shumë më tepër. Këto njohuri do t'ju ndihmojnë të bëni përmirësime në faqen tuaj të internetit, optimizimin e motorit e kërkimit (SEO)

Ky është një artikull i botuar më parë në Hostinkos Blog. Ne nuk kemi asnjë lidhje me ndonjë nga produktet ose shërbimet e përmendura më lartë dhe ju gjithmonë duhet të hulumtoni plotësisht dhe në mënyrë të pavarur opsionet tuaja për të vendosur se çfarë është më e mira për ju.
Ooouuuuu se dija gjithë këtë informacion ?
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top