Cila është zgjedhja ose vendimi i duhur që keni marë në jetë?

MonaLisa

Staf në FV.AL
Adm
Mora insipirim nga një intervist e bërë një burri në moshë i cili pa hezituar tha, atë para 68 vitesh zgjodha Atë, e filloj të përshkruante bukurin e saj në detaje.
 
Kam marre shuem vendime

I pari sh madhor ka qene ne koshen 13 vjecare. Lidhet me besimin tim
Pastaj 19 vjecare. 2 vendime: njeriu jetes dhe profesioni
pas tyre ka dhe shume tjera 😊
 
Duke qen që erdha ne itali ne moshë shumë të re e nderkoh me fëmijë, një ndër vendimet e mija të rëndësishme dhe pa të cilën sdo isha kjo qe jam sot dhe me pozicionin e punes qe jam sot ishte të rifilloje gjimnazin ne Itali, duke studiuar natën dhe ato sakrifica të cilat sot i mar frytet.
 
Shkeputja me vete dhe nga familja ne nje moshe te re / goxha te Vogel … qe kur e analizoj tani them qe ne nje rruge te gjate ka perforcuar edhe raportet me to ….dhe me ka hapur edhe rruget/dyert e botes ne kohen e duhur dhe pa mundime e s’forcime … so it’s the best and the most natural one .
 
Te jem musliman 5 vakli prej moshes 18 vjeqare ose musliman ne kuptimin e plote te fjales dhe qe te behem dhanderr i kinezeve😅
 
Vendim i duhur a i paduhur pak rendesi ka,po jane ca detaje te vogla qe ndeshim ne vazhdim,qe e ndryshojne komplet trajektoren e rrugetimit.
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top