Cila është Hakmarrja më e mirë për dikë që të ka thyer zemrën?

As e mendoj kurre hakmarrjen.
Gjithkush ja ben vetes dhe këte e kuptojnë kur i kthen pergjigje Zoti me menyren e Tij.
I kam neveri njerezit qe hakmerren dhe mallkojne🤮
 
Nuk eshte ky problemi, hakmarrja behet kur mbyllen hesapet besoj une, duke nxjerr secrete dhe shpifur ne menyren me te poshter, shume njerez jane therrmuar nga njerez bespremë😏
E dashur,prape nuk kemi pse fajsojme shume tjetrin,por veten per zgjedhjen e gabuar te individve.
Por thjesht njeriu e len pas,e nenvizon si gabim ate njohje,e mbyll dhe vazhdon perpara.
Qente e lagjes e gojte e lagjes thone te vjetrit nuk mbyllen kurre.
 
E dashur,prape nuk kemi pse fajsojme shume tjetrin,por veten per zgjedhjen e gabuar te individve.
Por thjesht njeriu e len pas,e nenvizon si gabim ate njohje,e mbyll dhe vazhdon perpara.
Qente e lagjes e gojte e lagjes thone te vjetrit nuk mbyllen kurre.
Jam me fat qe te kam njohur dhe kam biseduar me ty🙏💎❣️
 
Top