Çfarë tregon dita e javës kur keni lindur për karakterin tuaj

Çfarë tregon dita e javës kur keni lindur për karakterin tuaj.​

1649009030608.png
Dëshironi të mësoni më shumë për veten apo të dashurit tuaj në një nivel mistik? Në këtë artikull ju sjellim një vështrim nga afër se çfarë tregon dita kur keni lindur për karakterin tuaj?

E hënë

Njerëzit e lindur të hënën janë të ndjeshëm, adaptues dhe të mirë. “Ata mund të vonohen për të marrë vendime, për të zbuluar të vërtetën e tyre (dhe të tjerëve) në mënyra misterioze dhe të jenë natyrshëm psikikë”.

E martë
Në mitologjinë Greke dhe Romake, Marsi është Zoti i Luftës, dhe kështu njerëzit e lindur të martën vijnë me një shpirt të zjarrtë, luftarak. Këta njerëz janë të guximshëm, të padurueshëm, energjikë, aktivë dhe të lindur për sukses.

E mërkurë
Mërkuri është perëndia e financave, udhëtimeve dhe komunikimit, ndaj gjithanshëm, dhe pak të pakujdesshëm, edhe pse kështu janë më të mirët prej nesh.

E enjte
Të lindurit është optimist, gjenial dhe përgjithësisht një argëtues për të qenë pranë, që do të thotë që foshnjat e së enjtes mund të bëhen jeta e festës.

E premte
E premtja drejtohet nga Venusi, planeti i dashurisë, ekuilibrit, bukurisë, romancës, elegancës dhe kënaqësisë. Foshnjat e së premtes janë të shoqërueshme, artistike dhe të fiksuara pas bukurisë dhe dashurisë, megjithëse mund të jenë edhe të çiltër.

E shtunë
Të lindurit të shtunën janë modestë, studiues, të mençur, praktikë dhe të rreptë – dhe shumë punëtorë.

E diel
Sipas astrologjisë, njerëzit e lindur të dielën janë me fat. Ylli i tyre sundues është Dielli, që zakonisht do të thotë se ata do të jenë të ndritshëm, krijues, të guximshëm dhe me zë të lartë. Të dielat janë gjithashtu fillimi i javës, duke sugjeruar që të lindurit në to do të jenë udhëheqës natyralë.
bota.al
 
E shtunë
Të lindurit të shtunën janë modestë, studiues, të mençur, praktikë dhe të rreptë – dhe shumë punëtorë.
Fiks maj ta marrsha
 
E shtunë
Të lindurit të shtunën janë modestë, studiues, të mençur, praktikë dhe të rreptë – dhe shumë punëtorë.
Fiks maj ta marrsha
+ , Im atë më thonte që je matrapaz se ke lind të shtunën 😄 ngaqë aso kohë të shtunën bëhej pazari në Milot 🙈😁

Për tjetër jemi në rregull naqe unë e ti 👍 😘
 
E mërkurë
.................................................. janë më të mirët prej nesh.
ee tani lerini keto..

emma stone pretty girl GIF
 
Njerëzit e lindur të hënën janë të ndjeshëm, adaptues dhe të mirë. “Ata mund të vonohen për të marrë vendime, për të zbuluar të vërtetën e tyre (dhe të tjerëve) në mënyra misterioze dhe të jenë natyrshëm psikikë”.

Psikike ? 🤔
 
E premte
E premtja drejtohet nga Venusi, planeti i dashurisë, ekuilibrit, bukurisë, romancës, elegancës dhe kënaqësisë. Foshnjat e së premtes janë të shoqërueshme, artistike dhe të fiksuara pas bukurisë dhe dashurisë, megjithëse mund të jenë edhe të çiltër.
😁
 
E enjte
Të lindurit është optimist, gjenial dhe përgjithësisht një argëtues për të qenë pranë, që do të thotë që foshnjat e së enjtes mund të bëhen jeta e festës.
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
 
Gjitha ditet qenkan te mira🤣🤣Zot si kan kohe njerzit me hudhe nje gure ne det e qindra tjere mu hudhe me kerku🤣
 
Top