Cfare teme do hapim per diskutim?

Pak e vështirë është sepse çdokush ka njohuri të ndryshme dhe interesa të ndryshme. Por unë mund të sugjeroja të flisnim për përbuzjen si ndjenjë. Çfarë pasojash sjell, mund ta ndryshojmë dot ndjenjën e përbuzjes ndaj të tjerëve ? Si reagojmë ndaj njerëzve kur kemi ndjenjë përbuzje ? Çfarë do i thonim, si do silleshim dhe si mund ta ndryshojmë ?!
 
Pak e vështirë është sepse çdokush ka njohuri të ndryshme dhe interesa të ndryshme. Por unë mund të sugjeroja të flisnim për përbuzjen si ndjenjë. Çfarë pasojash sjell, mund ta ndryshojmë dot ndjenjën e përbuzjes ndaj të tjerëve ? Si reagojmë ndaj njerëzve kur kemi ndjenjë përbuzje ? Çfarë do i thonim, si do silleshim dhe si mund ta ndryshojmë ?!
hape
 
Top