Cfarë të pëlqen te vetja?

E gjithe ekzistenca ime ...edhe kepucet madje !
Vete ekzistenca jote eshte i fakt mbi te cilin s’mund te besh ndryshime ama kepucet jane…ketu ke qelliar drejt ne shenje. Kepucet e sidomos ngjyra jane kulmi.

Pajtoj me ty….me pelqeu ndaj dhe te citova
 
Vete ekzistenca jote eshte i fakt mbi te cilin s’mund te besh ndryshime ama kepucet jane…ketu ke qelliar drejt ne shenje. Kepucet e sidomos ngjyra jane kulmi.

Pajtoj me ty….me pelqeu ndaj dhe te citova
Faleminderit bir ! Populli yne trim dhe paqedashes ka thene ....te madhit shikoji kepucet , mos i shiko corapet e grisura !
 
Faleminderit bir ! Populli yne trim dhe paqedashes ka thene ....te madhit shikoji kepucet , mos i shiko corapet e grisura !

Me nder te madhe qofsh o prijesi i lagjes!
Une do te t’i shikoj kepucet dhe madhesine e tyre e assesi çorapet..te lumte per keto fjale! Mos harro, KEPUCET!
 
Me nder te madhe qofsh o prijesi i lagjes!
Une do te t’i shikoj kepucet dhe madhesine e tyre e assesi çorapet..te lumte per keto fjale! Mos harro, KEPUCET!
Femrat legjendare dhe sypatrembura qe ky popull i nderuar ka lene pas kane thene ....nuk ka rendesi madhesia e kepuces , rendesi ka funksioni !
 
Se si arrij te kombinoj brishtesine me forcen 🙃
 
Evrithing xD
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top