Cfare gatuat sot?

Desa

Felix Culpa
S/M
Për atë je në formë ti 😁👌
Duhet një balancë mes ngrënies dhe lëvizjes. Kam qenë pak e dembelosur kohëve të fundit 😂
 

Kthjellimi

Antar Aktiv
Darka e sotme.

52645467434_e7015ece14_k.jpg
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Une di ta mbaj nje shkop si stilolaps , po me dy shkopa s arrij ti kap mizat ne fluturim 😂
Di ti ? 😛
Jo de. Nuk kam marrë pjesë në ato filmat e vjetër kung fu 😂
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Mbase ke ndryshuar edhe menyren e te vepruarit artistikisht ... nderton ura dhe liron diversante 😂
Kështu e ka jeta. Me ura. Disa ndërton të tjerat i djeg 😁
 
Top