Cereal Killers

Te them qe i kam fiksim eshte asigje... live jan fantastik fare!
Te shofesh cuna kaq te rinj te bejn nje muzik kaq te bukur, eshte me shkul floket :D

[video=youtube;y4mwO-bJEek]http://www.youtube.com/watch?v=y4mwO-bJEek[/video]
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
@Baboon me zor e gjeta por e gjeta vangjel ?????

Po e ripostoj videon (po e njejta e temes por do ket ndonje problem me temat e vjetra)

View: https://youtu.be/y4mwO-bJEek


Ai qe I bie contrabbasso-s eshte i fort fare
Duhet te kem ne PC videon ku japin spektakel siper pianos duke ber akrobaci
Me e forta eshte qe sdija as se kush ishin kur i kerkuam cakmak jasht lokalit para se me fillu koncerti...
Kishim qelluar rastesisht aty dhe tham "provojme njeher" lol
Besoj kan qen le prime serate (llogarit vitin 2013)
 

Baboon

12... forget about it!
@Baboon me zor e gjeta por e gjeta vangjel ?????

Po e ripostoj videon (po e njejta e temes por do ket ndonje problem me temat e vjetra)

View: https://youtu.be/y4mwO-bJEek


Ai qe I bie contrabbasso-s eshte i fort fare
Duhet te kem ne PC videon ku japin spektakel siper pianos duke ber akrobaci
Me e forta eshte qe sdija as se kush ishin kur i kerkuam cakmak jasht lokalit para se me fillu koncerti...
Kishim qelluar rastesisht aty dhe tham "provojme njeher" lol
Besoj kan qen le prime serate (llogarit vitin 2013)

Unë e kom nis diten tu kercy fal ktyne, se me thon tu tun byfen i bi keq lool lool
 
Top