Besimet Pagane në traditën popullore Kërçovare

Bilderberg

Anëtar i ri
Besimet Pagane në traditën popullore Kërçovare


[ame=http://it.youtube.com/watch?v=ENXOJOp-gzA]YouTube - Besimet Pagane në traditën popullore Kërçovare[/ame]
 

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Shume video interesante. Ka shqiptare qe i duan vlerat e tyre historike dhe na i risjellin ne kujtese serish.
 
Top