Beje tag antarin qe e mendoni

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Kujtoj ata me te cilet mbaj kontakt dhe ata me te cilet kam muhabet ketu! :)

p.s. Nje pyetje: @Rrelse kush eshte? E njohim ne te vjetrit? :D
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
nuk kujtoj me askend. :p
uu pse tu rrit hunda ty :p

disney classic GIF
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Kur unë logoja. Ti bëje skica dhe nuk ishe adm po rob i thjeshtë😁
Ti qenke regjistruar ne 2018-ten. I bie te kem qene Staf Themelues asokohe!😁
Rob i thjeshte ne ngjyre kam qene vetem ne 2011 :p
Ne karakter : E thjeshte forever!
 

Rrelse

Prej kuksi o Bush😜
Ti qenke regjistruar ne 2018-ten. I bie te kem qene Staf Themelues asokohe!😁
Rob i thjeshte ne ngjyre kam qene vetem ne 2011 :p
Ne karakter : E thjeshte forever!
Unë ju njoh. Sigurisht aq sa na ke lejuar.
Duket që skam lënë gjurmë për ty😜
 
Top