Batuta nga anetaret!

Te gjithe ne forum kane patur edhe batuta ne replika, disa kane humor me shume se te tjeret, me disa qeshim vertet edhe pas ekrani.

Ndaj, kur hasni ndonje thenie, koment, batute qe ju ben per te qeshur mund ta sillni ne kete teme, e te qeshim te gjithe! 😁 Thojeni dhe kush e ka thene, e ne cfare teme.
 
Redaktimi i fundit:
Tema: Si ndiheni?!
EA: Ç'punë ke ti me emocionet e mia? 😁
Hila: Po ti ç'punë kishe me veshkën time 😁


Tema: Te te them dicka:

Soul: Ok. Thuaje

EA: Moj Ollgë?
- Urdhëro
- Të të them një fjalë?
- E po thuaje de 😁

TEMA: Kam mall

WXP: cilesor
EA: Si e shet, me gr apo me kg? 😁
WXP: me Pikarore
 
Oh se harrova :
Bisede mes @ReNdEx dhe @ViktoriA~

Reni : ke fol me mamin sot Si Eshte ?!

Viki - Mire Eshte shyqyr zotit faleminderit qe pyet
Mami jot si Eshte ?!

Reni - mire Top fare ja atje isha sot hengra derrin . Tani jam ne shpi

Dreken *


🤣🤣😝😝😝
P.s me fal @ReNdEx po kam 3 dite qe qesh me kte 🤣🤣🤣
 
Back
Top